• PRO TV
  • Alicia Vikander, femeia fatala in Tomb Raider. Noua Lara Croft are un corp de invidiat

Alicia Vikander, femeia fatala in Tomb Raider. Noua Lara Croft are un corp de invidiat

Alicia Vikander, femeia fatala in Tomb Raider. Noua Lara Croft are un corp de invidiat

Constienta ca va fi extrem de dificil sa se ridice la asteptarile pe care fanii si le-au creat dupa prestatiile Angelinei Jolie din anii 2000, Alicia Vikander a acceptat totusi provocarea de a juca in noul film "Tomb Raider". 

In noua productie, Alicia Vikander este fiica unui aventurier foarte excentric care a disparut atunci cand ea era la varsta adolescentei. Lara refuza sa treaca la conducerea imperiului construit de tatal sau, la fel cum refuza sa creada ca acesta nu mai este. Data lansarii filmului "Tomb Rider" va avea loc in Romania pe 16 martie 2018.

Tranformarea prin care a trecut Alicia Vikander este remarcabila. Desi publicul a privit-o mereu ca pe o balerina miniona si gingasa, actrita de origine suedeza le-a dovedit tuturor ca poate intra in pielea unui personaj puternic, asa cum este Lara Croft

Conform celor de la Popsugar.com, Alicia Vikander a fost ghidata de Magnus Lygdback, antrenor care a lucrat si cu alte femei celebre, printre care se numara si Gal Gador si Katy Perry. "Am acoperit toate palierele - de la ridicari clasice la antrenamente de intarire a musculaturii", a spus Magnus. 

Antrenorul a povestit ca a incercat sa apeleze la exercitii variate in ceea ce priveste pregatirea Aliciei pentru rolul din "Tomb Raider"

"Am combinat genuflexiunile, cu tractiunile si flotarile, antrenamentul cu aparate, la miscarile care implica lucrul cu propria greutate si exercitiile care ajuta la dezvoltarea masei musculare", a mai spus Lygdback.


 

#MondayMotivation Alicia working out on set of Tomb Raider. Music; K.Flay - Run For Your Life.

A post shared by Alicia Vikander (@aliciavikanderdaily) on


Cei doi au lucrat impreuna timp de sapte luni, intre cinci si sapte zile pe saptamana. Durata antrenamentelor a fost de maxim o ora, deoarece Magnus este de parere ca "ce nu s-a intamplat in prima ora, nu se va intampla nici in cea de-a doua". 

In ceea ce priveste abdomenul de fier al Aliciei, Magnus povesteste ca a avut o abordare diferita. Antrenorul a abordat exercitiile pentru abdonem in trei moduri diferite: dinamic, static si izometric. 


 

Rule Number One: Don't underestimate Lara Croft. #AliciaVikander

A post shared by Alicia Vikander (@aliciavikanderdaily) on


In ceea ce priveste abdomenul de fier al Aliciei, Magnus povesteste ca a avut o abordare diferita. Antrenorul a abordat exercitiile pentru abdonem in trei moduri diferite.

In prima zi, abdomenele erau dinamice, statice si izometrice, asa cum sunt plansa si ridicarile de picioare. In urmatoarea zi, antrenamentul s-a bazat pe rotatii si lucrarea oblicilor. La final, a mizat pe exercitii cu greutati pentru intarirea zonei abdominale.   


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni