• PRO TV
  • Interviu exclusiv cu Mihaela Radulescu. Cum arata aceasta in ochii Corinei Caragea

Interviu exclusiv cu Mihaela Radulescu. Cum arata aceasta in ochii Corinei Caragea

Interviu exclusiv cu Mihaela Radulescu. Cum arata aceasta in ochii Corinei Caragea

Nu o cunosc pe Mihaela Radulescu. Si in acelasi timp am sentimentul ca o stiu de o viata. Poate pentru ca ani de zile, duminica in familie o “petreceam” si cu ea, apoi am admirat-o in reviste glossy din colectia mea, pe vremea cand doar visam sa calc intr-o redactie. Coperta dupa coperta, indiferent de hainele pe care le purta sau nu le purta… avea la ea intotdeauna o coroana invizibila. 

Iti da impresia ca a sarit de fiecare data din stratosfera sclipiciului, a perfectiunii, a iubirii, si totusi, de fiecare data a aterizat cu bine, si-a pus din nou tocurile si a pasit cu siguranta mai departe, fara sa se uite in urma. 

A taiat cu precizia unui bisturiu cu vorbele in carne vie, nu a stat pe ganduri cand a luat decizia de a se arunca in gol si la propriu (e pasionata de sporturi extreme) si la figurat, de a lasa in urma televiziuni, casnicii, case, tari. Intr-o tara munceste, in alta traieste, in alte tari isi vede iubitul, Felix Baumgartner. Fiului ei ii e partener in sporturile extreme pe care le practica, iar romanilor cu  talent sau nu…jurat de temut. Iar mie, astazi…invitat pe blog ???? Enjoy!

1. Ce nota sau Da/X i-ai fi dat Mihaelei Radulescu, o fata simpla, necunoscuta, dar talentata , concurenta la Romanii au Talent?

Sincer, singurul meu talent artistic a fost dansul. Am facut gimnastica ritmica de performata si dans contemporan, dar a trebuit sa capitulez dupa o tripla factura de tibie, maleola si peroneu, pe la 20 de ani. Deci, daca fata asta simpla venea si dansa, cred ca i-as fi dat un “DA” din toata inima.

2. Care este talentul cu care Felix te-a cucerit?

Trebuie sa admit ca eram deja cucerita de tot ce-a facut, ii stiam recordurile, vazusem cam tot pe Youtube cu el, cand nici nu-mi dadea prin minte ca o sa-l intalnesc vreodata. Dupa ce l-am cunoscut, a fost si mai grav – am realizat ca traiesc si iubesc un om care nu intelege frica sau pericolul asa cum le definim noi, dar am vazut de la bun inceput si disciplina extraordinara in care face absolut tot. N-am cunoscut pe nimeni atat de minutios, atat de perfectionist, atat de organizat si de echilibrat. Apoi, ar mai fi cateva detalii cu care m-a cucerit, dar nu vrei sa le auzi :-)))

3. Ce i-a placut lui cel mai mult in Romania?

I-au placut oamenii. Era mereu impresionat de prietenii mei, de faptul ca toti vorbeau engleza cu el sau chiar germana, era cucerit de farmecul si bunul lor simt, de frumusetea romancelor…. N-a apucat sa viziteze tara, dar, cine stie, poate facem si asta, candva.

4. Apropo, unde ati petrecut cea mai frumoasa vacanta?

Culmea, in peste 3 ani de viata impreuna n- am avut decat o singura vacanta oficiala, cand am vrut sa invatam kitesurf, eu , Felix si Ayan. In rest, n-am avut vacante, pentru ca suntem mereu plecati pe undeva, cu treaba lui sau a mea, iar restul vacantelor sunt doar ale mele si ale lui Ayan. Tin enorm la timpul asta petrecut impreuna, mama-fiu, pentru ca stiu ca o sa vina si vremea aia cand nu va mai fi posibil, deci profit cat pot.

5. Calatoresti mult, te imparti intre aeroporturi, catre ce tara ai vrea un bilet doar dus?

Da, ma misc enorm de mult, pentru ca intr-o tara traiesc, in alta muncesc, in alta sau altele imi vad barbatul, cand nu poate sa vina la mine sau avem vreun eveniment de bifat. Nu am o tara care sa ma cucereasca intr-atat, incat sa devina unica. Imi place lumea, asa cum e, cu bune si rele, cu rasarituri si munti, plaje si apusuri, oameni fascinanti sau saraci, orase minuscule sau aglomeratii ametitoare…. Sunt un calator pe planeta, asta simt ca-mi vine mai bine decat vreo destinatie fara retur.

6. De ce ai ales Monaco si nu Romania sau alta tara in care sa locuiesti?

La momentul in care am vrut sa plec cu orice pret, nu conta neaparat tara, dar vroiam sa merg undeva unde vorbesc limba si am o scoala buna pentru Ayan. S-a intamplat sa fie Monaco, din mai multe motive, inclusiv siguranta si respectarea vietii private. Sa nu va ganditi la basmele cu paradisul fiscal, pentru ca Romania nu are acord cu statul Monaco in aceasta privinta, deci platesc taxe si impozite ca orice alt cetatean roman, cu domiciliul in strainatate.

7. Esti pasionata de sporturi extreme – este ceva ce n-ai avea curaj in ruptul capului sa faci?

Nu stiu daca n-as avea curaj, cred ca mai degraba n-as putea…tehnic, oricat mi-as dori. Ma fascineaza zborul cu wingsuit-ul, mi se pare culmea placerii, dar si a pericolului. Sau swooping-ul – e o treaba tot cu parasuta, dar zborul spre aterizare ajunge la o viteza greu de dus, de-aia sunt doar 12 oameni care fac treaba asta in competitii. Printre care si o fata. Culmea, romanca. Am cunoscut-o si sunt fanul ei pe viata. Nu ma mai simt confortabil la mare adancime, in apa. Am trait o intamplare mai dura la o scufundare si mi s-a taiat…curajul, cred. In rest, inca mai simt ca pot multe si ma atrag multe tampenii, iar cand am ocazia sa le incerc, merg pana la capat. Acum am o problema cu wind tunnel-ul, imi place treaba asta cu zborul si vad ca nu-mi trece.

8. Este un sportiv pe care il admiri?


O, multi. Am urmarit tot ce a realizat Simona Halep pana la a fi numarul 1 mondial si sunt cucerita de forta ei. Nadia, care n-a incetat sa-mi fie idol din copilarie. Felix, pentru ca n-am incotro, are prea multe premiere si recorduri mondiale la activ, ca sa nu ma fascineze, mai ales ca mai am si ocazia sa vad pe viu niste chestii grozave pe care le face. Evident, prin el am cunoscut o armata de atleti Red Bull si ii urmaresc pe toate canalele sociale, sunt absolut fascinanti.

9. Ayan iti mosteneste pasiunea pentru sport. Ce sporturi practica? Faceti sport impreuna? Ce temeri are Mihaela – mama unui copil curios si pasionat de sporturi extreme?


L-am dat la toate sporturile posibile de mic, ca sa vad ce-i place si sa-l las sa-si aleaga singur sportul preferat. A facut tenis de camp, inot, calarie, ski, snowboard, kravmaga, kickbox, skateboard, a zburat cu parapanta, a fost in wind tunnel, face baschet, apnee, scufundari cu tub de oxigen, tir, karting, motocros, ba chiar a invatat sa piloteze o masina adevarata de raliu, in Finlanda, pe gheata, patinaj ,atletism, kitesurf, wakeboard, climbing, sailing. E bunicel la toate, are abilitati motrice de sportiv de perfomanta. Dupa triaj, a ramas cu sporturile de contact, kravmaga si kickbox – la ambele e campion national de 6 ani, mergem de 2 ori pe an la snowboard, vara la kitesurf si la wakeboard si la astea chiar e cam bun si vrea sa mearga la competitii. Sunt foarte multumita ca l-am invatat din toate cate un pic si sunt si mai mandra cand vad ca-i cam plac toate sporturile pe care le-a practicat si pe care le reia ori de cate ori are ocazia. Practicam o multime dintre ele impreuna, mai putin sporturile de contact. Facem workout-ul zilnic impreuna, in fiecare dimineata, inainte de scoala si cateodata si dupa-masa, vreun sfert de ora. I-am imprimat disciplina mea la sport, dar si motivatia, spiritul de competitie, fair play-ul. Cred enorm in puterea educatiei si prin sport, nu numai prin carte. Asa am crescut si eu si nu mi se pare rau deloc. N-am prea multe temeri deocamdata, pentru ca pare genul care nu se arunca cu capul inainte, cantareste bine orice situatie, e atent la orice invata de la profesori , deci nu m-as alarma inca…

10. Care este cea mai importanta lectie pe care ai invatat-o tu de la Ayan?

Cred ca m-a invatat mai mult ca orice si oricine ce e iubirea si ce conteaza cu adevarat in viata asta scurta si unica. N-ai cum sa nu-ti dai un reset personal la sentimente si sistem de valori, cand devii parinte. Si m-a mai invatat snowboard, skateboard si …o engleza mult mai corecta decat cea pe care am invatat-o singura, ma corecteaza mereu si-mi place, culmea :-).

11. Esti foarte activa pe social media. Esti prietena si in online cu Ayan? ???? Te urmareste pe Insta?

Realitatea e ca pe Facebook postez de cel mult 2 ori pe saptamana, deci nu-s asa de activa. Pe Instagram si Twitter am ceva mai multa placere in ultima vreme si folosesc platformele pentru orice, de la viata personala, pana la munca, evenimente, campanii. Imi place genul asta de comunicare. Ayan are un cont privat pe Instagram de putina vreme si inca e controlat periodic si de mine, asta a fost singura conditie cand am acceptat deal-ul. Are 13 ani, deci era inevitabil, toti colegii lui aveau deja cont de la 12 ani. Nu-i las inca o libertate deplina in mediul online, pentru ca e destul de complicata ecuatia asta pentru cineva atat de tanar. O sa aiba timp mai incolo. N-are alte conturi si nici nu va avea pana la 18 ani. Il pregatesc cat pot de responsabil pentru pericolele si rautatile din mediul online. Iar cand avem de comunicat, o facem direct, nu pe conturi :-).

12. Ai simtit ca platesti cumva un impozit pe celebritate? Cand?

A fost o vreme cand am simtit treaba asta mai acut ca niciodata si asta m-a facut sa plec din tara, acum aproape 10 ani. Am vrut sa-mi cresc copilul intr-o liniste a normalitatii, nu in stridentele presei de scandal. Si, iata, am reusit, chiar daca am renuntat la multe, mi-am schimbat viata, casa, m-am indepartat geografic de familie, de prieteni. Cand ma uit azi la Ayan si vad ce copil echilibrat si bun e , nu-mi pare rau deloc.

13. Esti admirata si un model pentru alte femei, insa tu ai un model?

E, normal, nu sunt o haterita, imi plac femeile reusite, puternice, frumoase, expresive, feminine – am avut mereu modele care m-au inspirat, de la Angela Similea, pe care o imitam cand o vedeam la televizor, in copilarie pana la ….Barbara Walters, Katherine Hepburn sau vreo Gigi Hadid ori Cate Blanchet, desi as continua pe vreo 3 pagini, cu exemple din varii domenii. 

14. Ai prezentat “Uite cine danseaza”. Se spune ca dansul este limbajul ascuns al sufletului. Ce dansezi acum?

Ador dansul de cand ma stiu, dar nu chiar orice fel de dans, am si eu preferinte, slabiciuni, mai ales la dansul contemporan, la tango si la cateva stiluri de dans mai din zilele noastre. Imi place sa dansez si singura prin casa, daca ma inspira vreo melodie faina si nici la partyuri nu stau pe scaun, daca e si dans in program. Dansul meu e si amuzant, nu numai senzual sau cu talc, imi place sa ma distrez dansand. Fara exagerari, se intelege ????

15. Esti un mozaic frumos, compus din alegerile si faptele tale. Dar ai un regret, un moment in care poate ar fi trebuit sa alegi alt drum sau sa te intorci din drum?

Nu detin aceasta calitate de avea regrete. E o calitate a celor care sunt mai profunzi, mai staruitori in autoanaliza. Sunt modelul care merge inainte, orice ar fi, iar regretele m-ar incurca inutil. Sunt convinsa ca am facut si alegeri proaste, dar mult mai putine decat cele favorabile, asa ca daca imi da cu plus, nu vad rostul regretului. Prefer sa caut solutii la orice, sa-mi mobilizez toate fortele pentru mersul inainte, nu pentru uitatul in urma.

16.  A fost un moment in care ai simtit ca celebritatea s-a intors impotriva ta?

Nu, am avut doar acel moment, dupa divort, in care eram atacata din toate partile, urmarita de paparazzi nonstop si simteam ca nu pot sa-mi las copilul sa simta ce se intampla. In rest, nu ma plang, am invatat sa traiesc si cu celebritate si fara.

17. Care este momentul fericit pe care ti-l amintesti orice ar fi, indiferent de starea in care te afli?

Chestii din copilarie, cu fratele meu, cu mama si tata, cu toti bunicii si strabunicii…. Fragmente de pe derdelus sau din fata blocului sau focul din soba si aromele bunatatilor gatite…. Era o pace asa de frumoasa in casa copilariei mele…

18.  “Gustul succesului este mirodenia mea preferata…chiar si cei care ma injura sunt parte din ecuatia succesului meu, o uram dar nu putem fara ea, kind of”…Dar tu ai putea fara ei? Te-ai gandit la asta cand te-ai intors in televiziune?

M-am intors in televiziune dupa o pauza de 3 ani, pentru ca am vrut sa-mi organizez noua viata, in noua tara si asta nu e o treaba usoara, mai ales cand trebuie sa faci totul singura, de la zero, de la casa, mobila, contracte, inmatriculari , prieteni etc… N-am vrut sa lipsesc prea mult din viata copilul meu, asa ca din toate propunerile pe care le-am primit, am ales ce nu-mi ocupa prea mult timp. N-as fi putut face, de la distanta asta, vreun show zilnic. S-a intamplat sa vina ceva exact pe gustul meu, deci am revenit la dragostea dintai ???? N-as fi renuntat definitiv, am vrut doar sa iau o pauza care mi-a prins grozav, iar copilului meu cu atat mai mult. In meseria noastra, succesul si televiziunea se tin de mana, degeaba faci televiziune daca n-ai vreun succes notabil. Deci, cat mai fac treaba asta cu succes, o sa mai fac televiziune. 

19. Mai are ecuatia succesului vreo necunoscuta pentru tine?

Nu prea. Succesul vine din niste date personale, daca le pui bine pe directia in care vrei sa mergi. Succesul poate fi atins in absolut orice domeniu, depinde cum il definesti. Pentru unii e familia, pentru altii gloria sau banii, premiile sau medaliile, recordurile sau functiile…, ratingul sau reusitele copiilor…. Succesul asta e asa de relativ si de derutant, daca nu stii sa alegi bine ce vrei sa devii sau ce tel vrei sa atingi…. Dar cand il ai si stii si ce sa faci cu el, e a naibii de frumos !

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni