• PRO TV
  • A fost agresata din cauza maxilarului mare pe care il avea

A fost agresata din cauza maxilarului mare pe care il avea

A fost agresata din cauza maxilarului mare pe care il avea

Lauren Whitt s-a nascut cu maxilarul largit si s-a confruntat cu aceasta problema pana cand s-a descis sa se opereze si sa isi schimbe viata complet. 

Lauren nu numai ca suferea de dureri fizice, dar era si agresata verbal de colegii sai de la scoala. Fata s-a simtit mereu diferita si s-a simtit fortata sa termine liceul online din cauza traumei prin care trecea zilnic cand mergea la scoala. 

Cei care o agresau, o strigau pe Whitt "vrajitoare" si "urata" din cauza barbiei pronuntate pe care o avea. In incercarea de a combate problema, ea s-a mutat la o alta scoala, insa colegii sai tot nu s-au oprit din a rade de ea. 


Sursa: Viral Thread

Ii s-a zis ca operatia este singura sa solutie. A fost o interventie extrem de complicata in care ambele falci au fost distruse si reintroduse impreuna cu 60 de suruburi. Acum este capabila sa manance fara probleme. 

Fata care acum este studenta la criminalistica a declarat:"Nu putam trai asa o vesnicie. Ma facea sa ma simt mizerabila. Am asteptat sa devin adult pentru a putea face operatia, deoarece nu am vrut sa trec prin ceva atat de dureros in copilarie."


Sursa: Viral Thread

In general acesta procedura dureaza 4 ore, insa la Whitt a durat 9 ore din cauza conditiei sale severe. 

"Chirurgul meu mi-a zis ca a fost cea mai grava stare fizica pe care a vazut-o. El a zis ca aceasta operatie a fost cea mai grava din cariera lui." 


Sursa: Viral Thread

Chiar daca a suferit mult si s-a recuperat greu, Whitt a zis ca a meritat durerea si recomanda oamenilor care sufera de aceeasi problema sa apeleze la aceasta interventie chirurgicala.

"A fost cea mai groaznica si extraordinara experienta. Aceasta operatie chiar iti schimba viata.", a declarat Lauren Whitt. 


Sursa: Viral Thread

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni