• PRO TV
  • Neymar, gafa de proportii. S-a fotografiat in scaun cu rotile in incercarea de a ii aduce un omagiu lui Stephen Hawking

Neymar, gafa de proportii. S-a fotografiat in scaun cu rotile in incercarea de a ii aduce un omagiu lui Stephen Hawking

Neymar, gafa de proportii. S-a fotografiat in scaun cu rotile in incercarea de a ii aduce un omagiu lui Stephen Hawking

Celebrul fizician britanic Stephen Hawking s-a stins din viata in dimineata zilei de 14 martie, la varsta de 76 de ani, in locuinta sa din Cambridge.

In incercarea lui de a aduce un omagiu lui Stephen Hawking, fotbalistul Neymar a reusit sa starneasca un val de reactii in mediul online. Starul echipei de fotbal PSG a publicat pe Twitter o fotografie in care apare in scaun cu rotile si purtand la glezna o orteza, menita sa ii protejeze piciorul. 

Fotografia a fost insotita de un citat apartinand celebrului fizician, iar alaturarea nu a fost tocmai fericita. "Trebuie sa ai o atitudine pozitiva si sa obtii maximul din situatia în care te afli" este citatul ales de Neymar. 

Sursa FOTO: Twitter

Tributul lui Neymar a fost catalogat drept unul de prost gust. Analogia total neinspirata, tinuta sumara si zambetul de pe buze nu s-au potrivit sub nicio forma intr-o zi atat de trista pentru umanitate. 

Nu doar internautii l-au criticat dur pe Neymar, ci si Grant Wahl, jurnalistul american de la revista Sports Illustrated

"Este limita maxima a egocentrismului sa tratezi in acest mod moartea lui Hawking", a scris el pe Twitter.

Jucatorul cel mai scump din istorie, cumparat pentru 222 de milioane de euro de PSG la inceputul sezonului, a devenit tinta a numeroase comentarii acerbe ale internautilor brazilieni."Pustiule, este dificil sa te aperi dupa asta" este doar unul dintre mesajele in care fotbalistul este apostrofat pentru gestul sau total neinspirat.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni