• PRO TV
  • A salvat o femeie de la a fi rapita, dupa ce a observat un singur gest

A salvat o femeie de la a fi rapita, dupa ce a observat un singur gest

A salvat o femeie de la a fi rapita, dupa ce a observat un singur gest

Un barbat care lucra intr-o benzinarie a reusit sa salveze o femeie de la a fi rapita si jefuita, dupa ce a observat atent comportamentul acesteia.

Barbatul in varsta de 25 de ani a observat doua persoane cu comportament bizar, in benzinaria in care lucra. Femeia parea sa se afle intr-o stare foarte neplacuta, iar evident era faptul ca tremura din tioate incheieturile.

Momentul in care cel care o insotea pe tanara a incercat s faca o plata folosind cardul ei, a fost cel care l-a facut pe Manveer Komer sa ia atitudine.

Tanarul si-a dat seama ca femeia nu se afla acolo de bunavoie si i-a sarit in aparare: ,,Vino si stai in spatele meu. Te ajut. Nicio problema", i-ar fi spus acesta, in timp ce se prefacea ca are o arma in buzunarul pantalonilor.

Barbatul care o obligase pe femeie sa il insoteasca la magazin, pentru a-i fura banii de pe caard, a reusit sa fuga, insa a fost prins la scurt timp. Femeia isi lasase telefonul mobil in masina pe care acesta o furase si astfel a putut fi gasit.

Komer a aflat ulterior ca femeia fusese dusa prin mai multe magazine si ca cel care o obligase sa mearga cu el planuia sa ii goleasca toate conturile, astfel. 

Sursa: Viral Thread

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni