• PRO TV
  • Selficidul, o noua "boala" intre tineri! Au murit imediat dupa ce au facut aceste poze pentru like-uri

Selficidul, o noua "boala" intre tineri! Au murit imediat dupa ce au facut aceste poze pentru like-uri

Selficidul, o noua "boala" intre tineri! Au murit imediat dupa ce au facut aceste poze pentru like-uri

Vezi cateva din imaginile socante.

Selficidul pare sa devina o boala printre tineri. Aceasta se manifesta prin tendinta unora de a face fotografii cat mai socant, in situatii periculoase, pentru a atrage like-uri pe retelele de socializare.

Aceasta boala psihica a dus la  moartea a 49 de persoane in decursul a 3 ani, in 2014, 2015 si 2016, arata un studiu publicat recent. Tarile cu cele mai multe victime sunt Spania (4), USA (5), Rusia (7) si pe primul loc la distanta mare India (19).

Din cele 49 de morti, 36 sunt barbati, iar femeile care au murit sunt in general in cuplu, foarte putine fiind atat de teribiliste incat sa isi puna viata in pericol, in timp ce media de varsta a victimelor este de 21 de ani.

Printre cazurile cele mai cunoscute sunt ale unui cuplu din Polonia, care a cazut de pe o stanca in timp ce incercau un selfie, apoi un spaniol a fost omorat in timp ce se filma langa un taur, fiind atacat de animal, pentru ca un mexican sa se sinucida apoi in timp ce se poza cu un pistol.

Cele mai des intalnite cazuri sunt cele in care persoanele se urca pe diferite cladiri si cad in gol de la inaltimi foarte mari.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni