• PRO TV
  • S-a dat startul nominalizarilor pentru Premiile de Excelenta IAA 2018

S-a dat startul nominalizarilor pentru Premiile de Excelenta IAA 2018

S-a dat startul nominalizarilor pentru Premiile de Excelenta IAA 2018

Ne-am propus ca a 8-a editie a Premiilor de Excelenta sa aduca cu ea atat recunoasterea si promovarea oamenilor care, prin eforturile lor, au contribuit decisiv la dezvoltarea industriei marcom-ului, cat si o mare doza de inspiratie pentru performanta viitorului.

Anuntarea laureatilor se va face in cadrul Galei Premiilor de Excelenta IAA care va avea loc la Hotel Intercontinental – Sala Ronda in data de 17 Aprilie, orele 19.00 – 21.00 in continuarea dezbaterilor Zilei Publicitatii.

Editia acestui an, una speciala intrucat are loc sub egida a 25 de ani de activitate IAA Romania, propune industriei de marketing si comunicare o noua structura de premii, dupa cum urmeaza:

-  6 Premii de Excelenta unde va puteti nominaliza favoritii incepand de astazi, premii pentru categoriile: Educatie in Marcom, Inspiratie prin Valori, Promovarea Romaniei ca Hub Global Creativ, Dialog constructiv cu autoritatile, Creativity4Better si Inovatie in Tehnologie si Digital,

-  4 Premii de Excelenta Speciale acordate de: Boardul IAA, Senatul IAA, IAA Young Professionals si Premiul Romania 100 - dedicat aniversarii centenarului Marii Uniri,

-  Premiul Personalitatea Anului in Marcom ce se va decerna la finalul evenimentului, prin votul celor aflati in sala catre unul dintre Laureatii Premiilor de Excelenta. Asadar, va invitam sa va sustineti favoritii si sa intrati chiar acum pentru a-i nominaliza cu o detaliere succinta a motivatiei. Propunerile sunt deschise tuturor si vizeaza oamenii pe care ii apreciem cu totii si carora nu vrem doar sa le multumim, ci sa le si impartasim meritele si valoarea cu intreaga industrie. Cum puteti propune un candidat pentru premii? Foarte simplu! Intrati pe: http://www.iaa.ro/nominalizari_premii_excelenta/index.php incepand de astazi si pana pe data de 7 aprilie 2018 aveti sansa de a va glorifica omul sau oamenii preferati din industrie.

De 25 de ani IAA Romania sprijina si promoveaza dezvoltarea industriei de marketing si comunicare. Premiile de Excelenta din cadrul Zilei Publicitatii sunt modul nostru de a face o reverenta adanca in fata oamenilor valorosi ce cresc aceasta industrie si de a incuraja cat mai multi profesionisti ai industriei sa indrazneasca sa provoace limitele performantei exceptionale, zilnic. Altfel spus, Premiile de Excelenta sunt doza perfecta de inspiratie pentru ca industria marcom-ului autohton sa faca trecerea catre Romania ca Hub Global Creativ“, declara Maria Predoiu, presedinte IAA Romania.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni