• PRO TV
  • O adolescenta a fost exclusa din echipa de volei a universitatii dintr-un motiv incredibil

O adolescenta a fost exclusa din echipa de volei a universitatii dintr-un motiv incredibil

O adolescenta a fost exclusa din echipa de volei a universitatii dintr-un motiv incredibil

Shalom Ifeanyi, o adolescenta in varsta de 19 ani studenta la Universitatea Cincinnati din Ohio a intentat un proces federal impotriva antrenorului sau, pe care il acuza de discriminare.

Tanara sustine ca antrenorul a dat-o afara din echipa de volei pentru ca "are poze prea sexy pe Instagram", iar acest lucru a facut-o sa isi piarda bursa scolara.

Shalom a inceput sa joace volei de la o varsta foarte frageda, iar la 14 ani a fost abordata de recrutorii colegiului. Initial fata a vrut sa mearga la Universitatea din Oregon, insa in ianuarie 2017 s-a transferat la Universitatea din Cincinnati.

In ceea ce priveste acuzatiile pe care i le aduce antrenorului sau, fata sustine ca a primit mesaje private de la barbat pe Instagram, in care i-a cerut sa isi stearga unele poze postate pe contul personal pentru ca sunt "mult prea sexy".

In plus, tanara il acuza pe antrenor ca a facut-o de ras in fata intregii echipe in timp ce se aflau intr-o sedinta. Se pare ca acesta a rugat-o sa isi deschida pagina de Instagram si sa le arate tuturor pozele sale.

Cu scurt timp inainte sa fie data afara fata a primit premiul pentru  "Cea mai buna jucatoare a saptamanii", insa asta nu l-a oprit pe antrenor sa o excluda din echipa.

Sursa foto: http://www.viralthread.com

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni