• PRO TV
  • Barbatul care a fost crescut de lupi, uraste viata umana

Barbatul care a fost crescut de lupi, uraste viata umana

Barbatul care a fost crescut de lupi, uraste viata umana

Un barbat care a fost crescut de lupi a recunoscut cat de dezamagit este de viata sa in lumea umana. 

Marcos Rodriguez Pantoja, care sustine ca a trait cu lupii timp de 12 ani, s-a nascut in Spania in 1946. Mama sa a murit cand avea trei ani si barbatul a fost vandut unui crescator de capre care locuia singur in muntii din Sierra Morena. Insa, crescatorul a murit cand el avea varsta de sapte ani. 

In acel moment, el a fost adoptat de o familie de lupi. A dormit intr-o pestera alaturi de lilieci, serpi si cerbi si a invatat sa supravietuiasca in pustietate. El a fost descoperit de Garda Civila la varsta de 19 ani si a fost luat din casa lui despre care spune ca ii lipseste. 

Barbatul spune ca se lupta cu raceala si ca temperaturile scazute nu l-au afectat cand fugea descult si pe jumatate gol alaturi de lupi. 

El a declarat pentru El Pais:"Mi-am infasurat picioarele cand au fost ranite din cauza zapezii." 

Cand a fost "salvat", lumea lui Marcos s-a destramat si nu a simtit niciodata aceeasi fericire ca atunci cand traia cu animalele. El a fost inselat, abuzat si exploatat la maxim de sefi si s-a luptat mult pentru a se integra in societate. 

Cu toate acestea, el a experimentat multa bunatate umana si s-au organizat evenimente caritabile care au incercat sa ii construiasca o casa. Marcos recunoaste ca a incercat sa se intoarca la munte. El sustine ca lupii nu il mai vad ca pe un frate si nu se apropie de el atunci cand incearca sa ii contacteze. 


Sursa: Unilad

Marcos insista ca viata este mult mai dificila de cand a fost dus inapoi in lumea modera si spune ca oamenii din jurul lui rad de el pentru ca nu stie nimic despre politica sau despre fotbal. 

Barbatul a gasit o modalitate de a face ceva bun in lume, alaturi de organizatia caritabila "Amigos das Arbores", care organizeaza sesiuni in scoli unde el poate vorbi despre dragostea sa de natura. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni