• PRO TV
  • Au filmat 55 de zile pentru cea mai spectaculoasa scena de lupta. Finalul Game of Thrones se anunta a fi grandios

Au filmat 55 de zile pentru cea mai spectaculoasa scena de lupta. Finalul Game of Thrones se anunta a fi grandios

Au filmat 55 de zile pentru cea mai spectaculoasa scena de lupta. Finalul Game of Thrones se anunta a fi grandios

Sezonul 8 al serialului va avea doar sase episoade, insa acestea vor dura aproape doua ore fiecare. In plus, pentru a evita posibile divulgari, ultimul sezon va avea fimate mai multe finaluri. 

Producatorul isi doreste sa evite astfel situatiile neplacute ivite in timpul difuzarii sezonului sapte.  

Sezonul cu numarul opt se anunta a fi cu adevarat incendiar. Presa de specialitate a aflat ca una dintre bataliile finale a fost filmata pe perioada a 55 de zile. 

Nu este pentru prima data cand producatorii acorda o atentie deosebita scenelor de lupta. Celebra "Battle of the Bastards" a fost filmata in 25 de zile si e considerata una dintre cele mai reusite si complexe scena prezenta intr-un serial de televiziune. 

Jonathan Quinlan, asistent de regie in peste 15 episoade ale productiei "Game of Thrones", a publicat pe contul sau de Instagram un mesaj de multumire pentru actori si toti membrii echipei. 

Quilan a scris ca le este recunoscator tuturor pentru ca au indurat 55 de zile de filmari intense pentru o secventa spectaculoasa.

Mesajul a fost sters ulterior, iar reprezentatii HBO au preferat sa fie rezervati atunci cand cei de la IndieWire i-au rugat sa confirme informatiile dezvaluite de Jonathan Quinlan. 


Sursa: Tumblr

Jurnalistii Variety au aflat ca fiecare episod din ultimul sezon "Game of Thrones" va costa in jur de 15 milioane de dolari

"Game of Thrones" a fost lansat pe 17 aprilie 2011 si a avut un succes remarcabil, reusind sa se transforme de-a lungul anilor intr-un adevarat fenomen la nivel international.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni