• PRO TV
  • Reportajul despre sistemul sanitar de la Romania te iubesc! a fost pe primul loc in topul audientelor

Reportajul despre sistemul sanitar de la Romania te iubesc! a fost pe primul loc in topul audientelor

Reportajul despre sistemul sanitar de la Romania te iubesc! a fost pe primul loc in topul audientelor

Duminica trecuta Paula Herlo, corespondent special Stirile PRO TV, a expus in fata telespectatorilor de la Romania, te iubesc! toate hibele sistemului sanitar. Paula a realizat un material complex prin care a incercat sa afle de ce acest sistem o duce atat de rau din moment ce primeste finantare din multiple surse, de ce este coruptia la un nivel atat de inalt, dar si cine este responsabil.

Romania, te iubesc! a fost lider de audienta si a obtinut la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, 3.0 puncte de rating si 18.6% share, spre deosebire de postul clasat pe locul 2, care a obtinut 2.8 puncte de rating si 17.3% share.

Lipsa unui management productiv are consecinte grave. Mii de pacienti au de suferit in plus in fiecare zi din cauza conditiilor din spitale, insa exista si exceptii. Sunt spitale care datorita unui management bun pun la dispozitia pacientilor conditii la fel de bune ca spitalele private. 

Duminica aceasta Paul Angelescu, corespondent special Stirile PRO TV, va aduce in fata telespectatorilor reportaj despre EURO 2020. Ce se intampla in culisele sportului rege din Romania, aflam duminica la Romania, te iubesc!.

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?

Toate reportajele pot fi urmarite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni