• PRO TV
  • Meghan Markle a parasit serialul "Suits" cu o nunta! Cum arata in rochie de mireasa

Meghan Markle a parasit serialul "Suits" cu o nunta! Cum arata in rochie de mireasa

Meghan Markle a parasit serialul "Suits" cu o nunta! Cum arata in rochie de mireasa

Odata cu anuntarea logodnei cu Printul Harry, Meghan Markle a fost nevoita sa renunte la rolul din "Suits", serialul care a facut-o celebra in intreaga lume.

Meghan a jucat rolul avocatei Rachel Zane si a cucerit publicul cu frumusetea si talentul sau. Logodnica Printului Harry a filmat si cateva scene extrem de sexy alaturi de partenerul sau din film, care au fost foarte controversate dupa anuntarea logodnei.

Meghan si Printul Harry urmeaza sa se casatoreasca pe 19 mai, iar nunta lor este unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului. Intrucat noul sau statut nu ii permite sa mai joace in filme, actrita a fost nevoita sa renunte la serialul care a facut-o celebra.

Ultimul episod in care apare logodnica Printului Harry a fost asteptat cu sufletul la gura de fanii serialului, care nu au fost deloc dezamagiti. Producatorii au ales ca retragerea din serial a lui Meghan sa fie marcata de nunta lui Rachel Zane sau cu Mike Ross. 

Meghan Markle a imbracat pentru ultimul rol din cariera sa o rochie de mireasa superba, iar imaginile au devenit rapid virale pe internet. Rochia pe care aceasta o va purta la nunta cu Printul Harry este o surpriza pentru toata lumea, iar fanii au inceput deja sa se intrebe daca va semana cu cea purtata in serial.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni