• PRO TV
  • "Sprancenele creion", noul trend in materie de frumusete. Cum arata moda contestata vehement pe internet

"Sprancenele creion", noul trend in materie de frumusete. Cum arata moda contestata vehement pe internet

"Sprancenele creion", noul trend in materie de frumusete. Cum arata moda contestata vehement pe internet

Se pare ca moda sprancenelor atent pensate si conturate cu grija s-a incheiat. Un nou trend devine din ce in ce mai popular, iar reprezentantele sexului frumos s-au impartit deja in doua tabere. 

Sprancenele pensate corect pot transforma total fizionomia unei femei, iar doamnele care au experimentat diverse forme ale sprancenelor stiu cat de important este sa gasesti modelul perfect.

De-a lungul timpului, au fost la moda diferite modele de sprancene: groase, subtiri, tatuate sau tunse, fiecare femeie adoptand stilul care i s-a potrivit mai bine. 

Recent, pe Instagram, locul undele se da startul celor mai noi trendu-uri in frumusete si nu numai, au aparut imagini cu un model inedit de sprancene.

"Sprancenele creion" sunt cele care au atras acum atentia tinerelor. Fie ca alegi sa iti faci doar o singura spranceana in aceasta forma inedita, fie ca optezi petru ambele, look-ul este unul cat se poate de original si... dificil de "purtat" in viata de zi cu zi. 

 

Pencil brows by @skyzhighlight Yay or Nay? @dessimua @sudealkanx @ellieeewbu

A post shared by Huda Kattan (@hudabeauty) on

Huda Kattan, in varsta de 34 de ani, este initiatoarea acestui trend nonconformist. Antreprenor si makeup artist, femeia a recunoscut ca nu si-a desenat singura sprancenele. 

Se pare ca "opera" ii apartine lui SkyzEdit - Stefan Oskys, un maestru al Photoshop-ului. Acesta a perfectionat modelul si se declara mandru de rezultatul final. 

"Modelele" sale sunt diferite tinere celebre pe Instagram datorita postarilor de beauty sau lifestyle pe care le fac. 

In mod evident, "sprancenele creion" desenate manual nu arata atat de bine precum cele prelucrate de Stefan, insa tot atrag atentia datorita modului inedit in care schimba fizionomia. 


In ciuda aspectului inedit, nu toata lumea se declara incantata de aceasta idee. Pe retelele de socializare, noua moda este apreciata si contestata in aceeasi masura, iar contestatarele nu sunt de condamnat. E dificil sa te obisnuiesti cu un asemenea look iesit din tipare. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni