• PRO TV
  • Femeia care parodiaza pozele sexy ale vedetelor face furori pe Instagram

Femeia care parodiaza pozele sexy ale vedetelor face furori pe Instagram

Femeia care parodiaza pozele sexy ale vedetelor face furori pe Instagram

Celeste Barber a fost numita cea mai amuzanta femeie de pe Instagram de platforma WhoHaha, dupa ce a inceput sa parodieze pozele vedetelor, in spirit de gluma.

Femeia careia nu ii lipseste deloc simtul umorului se fotografiaza in aceleasi ipostaze cu cele ale vedetelor internationale, iar fotografiile ei starnesc hohote de ras.

Printre vedetele pe care le-a satirizat se numara Rihanna, Miley Cyrus, Emily Ratajkowski sau Beyonce. Prin initiativa sa femeia nu vrea doar sa aduca zambete pe fetele oamenilor, ci si sa atraga atentia asupra influentei pe care social media o are asupra noastra.

 

Beach power nap. #celestechallengeaccepted #celestebarber #funny #candiceswanepoel

A post shared by Celeste Barber (@celestebarber) on

Celeste a devenit celebra pe Instagram unde are peste 3.6 milioane de urmaritori si posteaza frecvent colaje care demostreaza diferenta dintre viata reala si ceea ce vedetele afiseaza pe internet. Pentru ca pe retelele sociale persoanele publice afiseaza siluete de invidiat si vieti ce par a fi perfecte, multe tinere femei simt o presiune uriasa de a se ridica la standardele lor, chiar daca de cele mai multe ori ele nu sunt reale.


Colajele realizate de Celeste strang sute de mii de aprecieri si demonstreaza ca viata perfecta nu exista, chiar daca de multe ori vedetele par sa o traiasca.


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni