• PRO TV
  • Chris Brown a fost dat in judecata pentru un abuz sexual ce a avut loc in casa lui

Chris Brown a fost dat in judecata pentru un abuz sexual ce a avut loc in casa lui

Chris Brown a fost dat in judecata pentru un abuz sexual ce a avut loc in casa lui

Chris Brown a fost dat in judecata de catre o femeie care sustine ca a fost abuzata sexual in casa lui din California, in februarie 2017, conform declaratiilor. 

Femeia, pe nume Jane Dow, este reprezentata de avocatul pentru drepturile femeilor, Gloria Allred. Procesul sustine ca tanara femeie a fost violata de cateva ori in casa lui Brown de catre Lowell Grissom, un violator cunoscut si sub numele de Young Lo si EverybodyKnowsLo, conform Rolling Stone.

Allred a spus in declaratie:"Procesul afirma ca in timp ce se afla in casa lui Brown, reclamata a devenit victima unui abuz sexual terifiant care sunt descrise in procesul nostru. Acesta este motivul pentru care am depus astazi cazul, care subliniaza abuzul sexual, violenta si incalcarea legii Ralph Civil Rights, interferenta cu exercitarea drepturilor civine si provocarea intentionata a stresului emotional." 

 

????

A post shared by EverybodyKnowsLo (@everybodyknowslo) on

Conform procesului, Jane Dow si alte femei au luat parte la petrecerea data de Chris Brown la studioul sau, unde telefonul i-a fost confiscat. 

Dupa ce Grissom a refuzat sa ii returneze telefonul, a fost fortata sa mearga la casa lui Brown pentru a-si recupera telefonul. Odata ajunsa acolo, atat Brown cat si Grissom nu au lasat-o sa plece. Brown a continuat sa ii ofere alcool si droguri, dar fata a refuzat. Joe a sustinut, de asemenea, ca a observat ca Brown avea la el un pistol. 

Jane Doe sustine ca o alta femeie, numita Doe X, a prins-o de gat si a fortat-o sa ii faca sex oral lui Grissom, inainte de a o forta sa ii faca ei. 

Conform plangerii:"Doe X era la menstruatie in acel moment. In timp ce Doe X a fortat-o pe reclamanta sa ii faca sex oral, Grissom a molestat-o. In acest fel, fata a fost abuzata sexual de 2 persoane in acelasi timp. Dupa acest moment, victima s-a dus la baie pentru a se putea spala pe fata, dar in acel moment Grissom a intrat peste ea si a inceput iar sa o molesteze, iar apoi a violat-o. "

 

A post shared by Kid INDIGO (@chrisbrownofficial) on

Dupa ce Jane Doe si-a recuperat telefonul, ea a sunat un taxi, dar pana sa plece, Grissom a mai violat-o inca o data. Dupa ce a plecat, Dow s-a dus direct "la un centru de tratament al violurilor si la politie unde a raportat evenimentele mentionate mai sus." 

Allred a declarat:"Acesta este unul dintre cele mai ingrozitoare cazuri pe care le-am vazut in ceea ce priveste abuzul sexual, iar Jane Doe a fost traumatizata de experienta pe care a avut-o."

Atat Chris Brown, cat si Lowell Grissom nu au raspuns la aceste acuzatii. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni