• PRO TV
  • Adela Popescu are probleme cu micutul ei. Despre ce e vorba

Adela Popescu are probleme cu micutul ei. Despre ce e vorba

Adela Popescu are probleme cu micutul ei. Despre ce e vorba

Adela Popescu se pregateste sa-l sarbatoreasca pe Alexandru, fiul ei, care va implini doi ani in luna iunie.

Prezentatoarea PRO TV scrie pe blogul sau ca spera ca pana la aniversarea pustiului sa-l convinga sa renunte la san. Planurile Adelei nu s-au potrivit, insa, cu planurile micutului Alexandru. 

Vedeta a scris pe blogul sau ca intampină dificultati in a-l întarca pe micul Alexandru. Desi Adela spune ca a facut totul ca la carte, Alexandru pare sa fie, însa, de alta parere si e foarte vehement cu refuzul sau.

Iată ce povesteste Adela: 

,,Merge incet, dar merge prost. Intarcarea, zic. Inainte de a lua decizia de a ma opri din alaptat, Alexandru mai manca san doar la culcare, la trezire si in weekend, la somnul de pranz.

M-am informat cat am putut de bine si am inceput prin a-i scoate din cand in cand mesele de dimineata. Ii distrageam atentia destul de usor. […] Cu masa de pranz nu era o problema, caci de cele mai multe ori il culca mama mea si la intoarcerea mea de la emisiune el fie abia adormise, fie urma sa se trezeasca, deci nu am avut niciodata aceasta problema, asocierea lui de somn fiind legata nu de sanul meu, ci de doua povesti pe care i le citeste mamaie.

Am avut doua incercari de a-l culca seara fara san.

Desi am reusit, nu imi amintesc cu placere de ele. A fost suparat, nu intelegea ce se intampla, dar cu multa rabdare reuseam sa il adorm cu plimbari prin casa.

Problema este ca de cand s-a prins el ca e o conspiratie si ca s-ar putea sa ii pregatim marea separare. Nu ne-am mai inteles cu el nici dimineata, nici la trezirea de pranz, iar seara nici atat. Practic tot ce reusisem sa obtinem cu relaxare in perioada de dinainte se ducea acum pe apa sambetei.” 

Prin urmare, Adela a decis sa fie mai relaxata si sa lase lucrurile sa se intample de la sine. ,,Dimineata uneori ii dau, alteori nu. De cand m-am relaxat, demersul da roade. Nu mi-am mai dat un deadline si incerc sa reactionez in functie de cum il simt”, a concluzionat vedeta. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni