• PRO TV
  • Salma Hayek, aparitie ravasitoare la Cannes. La 51 de ani actrita este mai sexy ca niciodata

Salma Hayek, aparitie ravasitoare la Cannes. La 51 de ani actrita este mai sexy ca niciodata

Salma Hayek, aparitie ravasitoare la Cannes. La 51 de ani actrita este mai sexy ca niciodata

La 51 de ani, Salma Hayek arata mai bine ca niciodata. Recent actrita si-a facut aparitia pe covorul rosu de la Cannes, iar tinuta ei a atras toate privirile.

Imbracata intr-o rochie turcoaz cu decolteu adanc, Salma a demonstrat ca trecerea anilor nu si-a pus deloc amprenta asupra trupului ei. Actrita de origine mexicana este norocoasa mostenitoare a unor gene latine de invidiat, care o ajuta sa arate extraordinar, in ciuda trecerii timpului.

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Cu ocazia participarii la Festivalul International de Film de la Cannes Salma a profitat de ocazie pentru a sustine un discurs pe tema inegalitatilor care se petrec in industria cinematograica. Sustinatoare  inversunata a campaniei #Metoo, actrita a propus o solutie controversata pentru stoparea inegalitatilor din lumea filmului. Salma a propus ca actorii sa renunte la o parte din banii castigati din roluri in favoarea actritelor care au fost platite in mod nedrept mai putin.

 

Vive la France!!! #cannes2018

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Salma Hayek si-a inceput cariera ca actrita, iar in prezent este regizoare si producatoare de film. Actrita este casatorita din anul 2009 cu omul de afaceri francez François-Henri Pinault, cu care are o fata in varsta de 10 ani.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni