• PRO TV
  • Stirile PRO TV aduc nunta regala in direct in casele tuturor romanilor!

Stirile PRO TV aduc nunta regala in direct in casele tuturor romanilor!

Stirile PRO TV aduc nunta regala in direct in casele tuturor romanilor!

Milioane de telespectatori din intreaga lume vor urmari sambata nunta regala dintre printul Harry al Marii Britanii si actrita americana Meghan Markle, cel mai asteptat eveniment al anului. PRO TV a pregatit program special pentru telespectatori.

Sambata, 19 mai, de la ora 11:00, PRO TV difuzeaza in premiera filmul documentar – „Meghan Markle: Printesa americana”. Documentarul prezinta interviuri cu apropiatii lui Meghan si ai casei regale, printre care se numara si Samantha Markle, sora acesteia, jurnalistul si prezentatorul Piers Morgan, Paul Burell, fostul majordom al printesei Diana, dar si Dickie Arbiter, fostul secretar de presa al reginei.

De la ora 13:00, intreaga ceremonie regala va fi transmisa in direct într-o editie speciala Stirile PRO TV, moderata de Cristian Leonte. Alaturi de el, istoricul Diana Mandache si Paul Brummell, Ambasadorul Marii Britanii in Romania, vor discuta toate detaliile acestui eveniment grandios si vor urmări din platoul stirilor cele mai importante momente ale zilei: sosirea invitatilor, slujba de la capela St. George, dar si plimbarea cu caleasca regala. In timpul editiei speciale, un corespondent special Stirile PRO TV va avea interventii LIVE de la Castelul Windsor.



La nunta regala sunt așteptati 600 de invitati, printre care si actorul George Clooney, cantaretii Elton John si Sting, dar si Serena Williams.

Sambata, incepand cu ora 11:00, PRO TV a pregatit pentru toti romanii un program special, in care vor afla informatii despre printesa americana si vor urmari in direct nunta regala de la Windsor.

Sursa foto: Samir Hussein/Getty Images

 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni