• PRO TV
  • Un nou trend ia cu asalt Instagram-ul. Ce se intampla acum pe internet

Un nou trend ia cu asalt Instagram-ul. Ce se intampla acum pe internet

Un nou trend ia cu asalt Instagram-ul. Ce se intampla acum pe internet

Retelele sociale au tendinta de a influenta intr-o mare masura toti utilizatorii, prin intermediul trend-urilor care apar si mai ales se schimba de la o saptamana la alta. 

In ciuda faptului ca studiile confirma faptul ca retelele sociale au impact negativ asupra relatiilor interumane si mai ales asupra comunicarii dintre acestia, ele sunt cele care te “ajuta” sa devii cunoscut sau sa-ti afirmi aptitudinile de orice fel.

Ultimul trend care a luat cu asalt Instagramul presupune ca distanta dintre coapse sa formeze un triunghi perfect, ceea ce a dus la asocierea pozitie de fotografiat cu un brand celebru de ciocolata in forma de triunghi.

Kylie Jenner s-a pozat intr-o asemenea ipostaza si a postat fotografia pe Instagram, iar majoritatea femeilor care utilizeaza retele de socializare par ca apreciaza faptul ca nu este nevoie sa ai un trup sculptat la sala sau sa fii slaba pentru a te putea adapta acestui trend. 

 

summer goals ???? #tb

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Unul dintre cele mai in voga trend-uri pe care Instagram-ul le-a promovat in acest an a fost reprezentat de acoperirea cu sclipici a partilor corpului, cum ar fi sanii sau posteriorul Femeile din intreaga lume au preluat aceasta tendinta si sute de poze au aparut pe intreg internetul.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Si corpurile foarte bine lucrate in sala de forta ore in sir sunt regasite din ce in ce mai des pe conturile de Instagram ale internautilor din toata lumea. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni