• PRO TV
  • Andrei Bereanda se alatura echipei PRO TV, la conducerea departamentului de digital

Andrei Bereanda se alatura echipei PRO TV, la conducerea departamentului de digital

Andrei Bereanda se alatura echipei PRO TV, la conducerea departamentului de digital

In luna iunie, Andrei Bereanda se va alatura echipei PRO TV in functia de Head of Digital Operations. In acest rol, Andrei va fi responsabil de coordonarea strategiei de dezvoltare a platformelor online PRO TV in ceea ce priveste traficul si performanta vanzarilor online. 

“Pentru mine, sa fac parte din echipa PRO TV reprezinta o oportunitate si, in acelasi timp, o provocare. Imi intru in atributii cu entuziasm si am incredere ca, impreuna cu intreaga echipa, voi duce departamentul de digital la un nou nivel, asa cum o dicteaza si trendurile din piata.”, a declarat Andrei Bereanda.

Cu o experienta de peste 14 ani in digital si vanzari, Andrei Bereanda a facut parte din echipa OLX Group in ultimii trei ani, unde s-a ocupat de coordonarea intregii divizii auto, dezvoltarea strategiilor de afaceri pentru companii si consumatori, precum si de crearea si dezvoltarea strategiei de online. Andrei are si o vasta experienta in media, iar printre trusturile in care a lucrat se numara Adevarul Holding, Medien Holding sau Ringier AG.

In noua functie, Andrei Bereanda va coordona atat activitatea echipei de continut, cat si departamentul de vanzari online. Va lucra in stransa legatura cu Hendrik von der Linden, Chief Operating Officer PRO TV si Co-Coordinator of CME’s digital initiatives, si Zoe Vasilescu, Sales Director PRO TV. “Dezvoltarea zonei digitale este o prioritate strategica pentru PRO TV si suntem incantati ca Andrei ni se alatura. Experienta remarcabila pe care o are in zona de coordonare a unor branduri digitale importante va aduce valoare adaugata tuturor initiativelor noastre online.”, a declarat Hendrik von der Linden.

Alina Cazacu isi va incheia colaboratea cu PRO TV in luna iunie, din dorinta de a-si continua drumul si a gasi noi provocari in lumea digitala. “Ii multumim Alinei pentru tot efortul, dedicarea si rezultatele obtinute alaturi de noi la conducerea echipei de digital, mai ales pentru relansarea platformei PRO TV Plus. Ii uram mult succes pe viitor!”, a continuat Hendrik von der Linden.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni