• PRO TV
  • Cum a reactionat o femeie maritata dupa ce a fost sarutata pe gura de presedintele tarii 

Cum a reactionat o femeie maritata dupa ce a fost sarutata pe gura de presedintele tarii 

Cum a reactionat o femeie maritata dupa ce a fost sarutata pe gura de presedintele tarii 

Presedintele filipinez Rodrigo Duterte a atras un nou val de critici asupra sa in timpul unei vizite de lucru in Coreea de Sud, dupa ce a sarutat pe gura o compatrioata maritata. Femeia nu a gasit nimic nefiresc in gestul lui Duterte, desi s-a fastacit minute bune pe scena.

Liderul de la Manila, Rodrigo Duterte, a iesit din nou in evidenta si a fost taxat dur de organizatiile pentru protectia drepturilor femeilor. Rodrigo Duterte a cersit un sarut pe gura de la o femeie originara din Filipine, care se afla printre cei 3.000 de participanti la u eveniment sustinut in capitala Coreei de Sud. 

Presa filipineza noteaza ca seful statului tinea un discurs in mijlocul comunitatii filipineze din Seul. Inainte de a-si incheia expunerea, Duterte a anuntat ca are o carte de daruit, la care e dispus sa renunte in schimbul unui sarut pe gura. Inainte de asta, presedintele le-a spus celor prezenti sa nu-l ia prea in serios, atentionandu-i ca e doar o gluma. Vezi video mai jos!

Bea Kim, femeia care a acceptat provocarea sefului statului, a declarat ca nu a fost nimic nepotrivit in gestul lui Duterte. „Nici pentru mine, nici pentru el, acest sarut nu a insemnat nimic”, a declarat ea pe pagina ei de socializare. Totusi, inainte de a da curs cererii presedintelui, Bea s-a fastacit minute bune pe scena.

Gestul lui Duterte nu a ramas netaxat de miscarile feministe, care au vazut in acest sarut un „act teatral dezgustator, venit din partea unui presedinte misogin care isi aroga dreptul de a umlili si trata cu lipsa de respect femeile, dupa bunul lui plac”.

Duterte este cunoscut in tara lui pentru iesirile necontrolate la adresa femeilor, adesea fiind acuzat de misoginism. In timpul unei vizite intr-o baza militara, Duterte declara, in gluma, ca in cazul in care soldatii lui violeaza femei isi va asuma el vina in locul lor. Cu alta ocazie a declarat ca soldatii ar trebui sa impuste femeile comuniste rebele in organele genitale, pentru a le face inutile.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni