• PRO TV
  • Irina Rimes a ajuns in top 10 cele mai populare clipuri pe YouTube cu cea mai noua piesa a ei. Ascult-o si tu

Irina Rimes a ajuns in top 10 cele mai populare clipuri pe YouTube cu cea mai noua piesa a ei. Ascult-o si tu

Irina Rimes a ajuns in top 10 cele mai populare clipuri pe YouTube cu cea mai noua piesa a ei. Ascult-o si tu

Irina Rimes stabileste un nou record de vizualizari pe YouTube cu cea mai noua piesa lansata, Cel mai bun prieten. In mai putin de 48 de ore, videoclipul melodiei incluse in Trilogia a II-a a intrat in top 10 cele mai populare clipuri.

Solista a ajuns din nou in topuri, dar si la inimile sustinatorilor ei cu cea mai noua piesa – Cel mai bun prieten. Lansata pe 4 iunie 2018, melodia a strans deja 470.000 de vizualizari pe YouTube, intrand in top 10 cele mai populare clipuri. Irina Rimes este un artist digital, muzica ei fiind nelipsita din mediul online. De fapt, ea e prima artista din Romania care s-a aflat in Top 30 Trending pe YouTube, cu trei piese simultan. „My Favourite Man”, „Cupidon” (feat. Guess Who) si „Stai langa mine” (feat. Vunk).

Cel mai bun prieten face parte din Trilogia a II-a a artistei, alaturi de piesele Beau si In locul meu. Melodia este o coproductie Global Records si Quantum Music, vine cu un vibe diferit si un mesaj pozitiv, personal si marcheaza o noua etapa din cariera artistei, una cu si mai multa atitudine si incredere. Ascult-o si tu!

Fanii ei au comentat intens noua piesa si s-au declarat extrem de multumiti de lansarea ei.

„Atat de altfel e piesa asta si suna atat de bine!”, „Creeaza dependenta”, „Ce piesa frumoasa! Bravo, Irina. Toate piesele tale sunt superbe, dar aceasta trilogie e preferata mea”, au comentat cativa dintre admiratorii ei. 

Mai multe detalii despre Trilogia a II-a gasiti AICI.

Irina Rimes este atrenor Vocea Romaniei, iar anuntul a fost facut live, pe scena Romanii au talent, in finala show-ului. Solista a explicat pentru perfecte.ro ce inseamna pentru ea aceasta noua provocare. Aflati totul despre Irina Rimes din acest interviu exclusiv!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni