• PRO TV
  • Bobonete si Vancica doneaza toti banii obtinuti in urma show-ului de stand-up comedy de sambata unei fete bolnave

Bobonete si Vancica doneaza toti banii obtinuti in urma show-ului de stand-up comedy de sambata unei fete bolnave

Bobonete si Vancica doneaza toti banii obtinuti in urma show-ului de stand-up comedy de sambata unei fete bolnave

Mihai Bobonete, Adrian Vancica, Mihai Rait si invitatul lor special, Mihai Margineanu, va cheama la un miting pentru omenie, sambata seara, la Ploiesti. Regii comediei improvizate vor sustine un spectacol in folosul unei fete de 7 ani, grav bolnava.

Eroii din Las Fierbinti urca pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti, sambata incepand cu ora 18.00, pentru a sustine un spectacol de zile mari in scop caritabil. Mihai Bobonete, Adrian Vancica si Mihai Rait, acompaniati de Mihai Margineanu, promit un show de stand-up comedy de exceptie pentru micuta Maya Stefan. Fetita, in varsta de 7 ani, sufera de paralizie cerebrala si are nevoie de sustinere financiara pentru a urma un tratament in strainatate. Toate incasarile de sambata vor fi donate Asociatiei Maya Stefan.


FOTO: Ea e Maya, fetita pentru care se strang bani in spectacolul de sambata de la Ploiesti

Mihai Bobonete povesteste cum a cunoscut-o pe Maya si cum a luat decizia sa se implice in acest proiect caritabil.

„Dupa spectacolul de la Ploiesti, asta de face parte din cadrul turneului national pe care il desfasuram anul acesta, a venit un domn la mine sa imi povesteasca de fetita lui bolnava de paralizie cerebrala si despre ce eforturi a facut dupa operatii ca sa mearga si ea pe piciorusele ei. Si ca in Spania a gasit un centru de recuperare care , se pare, are mega efect asupra fetitei lui si asupra recuperarii in sine. Fetita este Maya si are nevoie de banuti sa poata sa mearga macar un an la recuperari, mai ales ca mai urmeaza o operatie pe care o va face si sustinuta de sprijinul Amaliei Nastase si al fundatiei de care se ocupa dansa.

Dupa ce l-am sunat pe Margi, am decis impreuna cu Vancica si Rait sa facem un spectacol la Casa de Cultura din Ploiesti pe data de 9 iunie, in care Margineanu canta cu banda lui de baieti, iar eu cu banda mea facem un stand up comedy”, anuntat Bobonete pe Instagram.


Biletele, care costa 80 de lei, au fost puse la vanzare la casa de bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor, pe myticket.ro, entertix.ro si vandbilet.ro.

In afara de spectacol, baietii din Las Fierbinti au pregatit si o licitatie de obiecte personale ale lui Bobita, Celentano, Dorel si Ardiles. Mihai Bobonete ii asteapta si pe bucuresteni la spectacol, avand in vedere cat de aproape este Bucurestiul de capitala.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni