• PRO TV
  • Sotul creatoarei de moda care s-a sinucis a dezvaluit motivul pentru care designerul si-a luat viata

Sotul creatoarei de moda care s-a sinucis a dezvaluit motivul pentru care designerul si-a luat viata

Sotul creatoarei de moda care s-a sinucis a dezvaluit motivul pentru care designerul si-a luat viata

Andy Spade, sotul creatoarei de moda  Kate Spade, a declarat, la o zi dupa ce creatoarea de moda a fost gasita fara viata in apartamentul ei, ca ea suferea de multi ani de depresie, dar ca nimic nu a anticipat totusi gestul ei.

Kate Spade, in varsta de 55 de ani, a fost gasita spanzurata marti in apartamentul pe care il detinea in New York. Surse din cadrul anchetei au declarat pentru Hollywood Reporter ca designerul s-ar fi spanzurat cu o esarfa, pe care ar fi legat-o de clanta unei usi. 

Intr-un comunicat transmis azi publicatiei New York Times, sotul ei a precizat ca autopsia a aratat ca in ziua sinuciderii ea nu consumase droguri sau alcool. Legal, cei doi erau inca impreuna, insa traiau separate de aproximativ 10 ani.

„Kate a fost cea mai buna persoana pe care am cunoscut-o si cel mai bun prieten al meu timp de 35 de ani. Eu si fiica mea suntem devastati de pierderea ei. [...] Kate suferea de depresie de cinci ani si anxietate de multi ani si cauta activ sa se trateze”.

El a mai povestit ca a vorbit cu sotia sa cu o seara inainte de momentul tragic si a spus ca ,,parea fericita”. 

Declaratiile lui contrazic insa declaratia surorii lui Kate, Reta Saffo. Saffo a spus ca Spade lua mai multe medicamente care nu ii fusesera prescrise si ca in ultima vreme consuma foarte mult alcool, prin urmare, in cuvintele lui Raffo, ,,sinuciderea ei nu a fost deloc neasteptata”.

Opiniile lui Ruffo sunt, in opinia lui Andy Spade, false.

Autoritatile au declarat ca angajatii au fost cei care au gasit-o marti, in jurul orei 10.30, in apartamentul ei din Park Avenue. Acestia au mai gasit si un bilet de adio, insa Politia a declarat ca nu a primit autorizatia de a oferi mai multe detalii referitoare la acest bilet. Cu toate astea, aceeasi sursa citata de TMZ a spus ca biletul i-a fost destinat fiicei lui Spade, Frances Beatrix, in varsta de 13 ani, careia ii transmite ca nu e vina ei. 

Kate Spade a devenit cunoscuta in anii '90, atunci cand a lansat o linie de genti care a devenit ulterior foarte populara in randul femeilor din toata lumea. Designerul a fondat ulterior, in 1993, Kate Spade New York, o companie sub a carei umbrela de brand stau aproximativ 140 de magazine in Statele Unite si 175 in alte tari. 

In 2007, creatoarea a vandut brandul, insa l-a cumparat inapoi anul trecut, cu suma de 2,4 miliarde de dolari. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni