• PRO TV
  • Shakira si Gerard Pique au fost victimele unui jaf in Barcelona

Shakira si Gerard Pique au fost victimele unui jaf in Barcelona

Shakira si Gerard Pique au fost victimele unui jaf in Barcelona

Resedinta celebrului fotbalist din Barcelona a fost jefuita zilele trecute in timp ce acestia erau plecati in Germania pentru sustinerea turneului international pe care artista il are. 

Cantareata si fotbalistul se regasesc zilele astea in Germania in turneul pe care shakira il sustine in Europa. Hotii au profitat de absenta celor doi si au intrat in resedinta fotbalistului, unde au reusit sa fure bijuterii de mare valoare.

Entuziasmul si fericirea pe care cei doi au afisat-o zilele astea, sarbatorind noul turneu international al artistei, care a inceput cu o serie de concerte in Germania, s-a  terminat cand acestia au aflat ca resedinta fotbalistului din Barcelona a fost jefuita. 

Agentii de politie spanioli au declarat pentru televiziunea La Sexta, faptul ca o furtuna puternica a lovit localitatea Esplugues de LLobregat in care cei doi aveau imobilul, un motiv excelent ca hotii sa paraseasca locul jafuluui neobservati, din cauza vremii. Politia spune de asemenea ca inafara bijuteriilor care au fost furate, nu s-au inregistrat alte pagube. Se pare ca locuinta acestora a fost filata de catre hoti de ceva timp, deoarece potrivit ofiterului de politie, imobilul se afla "prea ordonat pentru un jar, se pare ca hotii stiau exact unde si ce sa caute"

Pana in acest moment, Shakira si Pique au preferat sa nu se pronunte in legatura cu incidentul care s-a petrecut. In schimb, cantareata a fost foarte activa pe retelele de socializare unde a tinut legatura constant cu fanii sai si le-a multumit pentru primirea calduroasa de care a avut parte in Germania. 

"Aseara am vazut fetile tuturor si a fiecaruia in parte de pe scena! Nu va voi uita" a scris artista pe Instagram, alaturi de o poza din timpul spectacolului pe care l-a sustinut in Laxanss Arena.

Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni