• PRO TV
  • 10 lucruri pe care nu mai are voie sa le faca Meghan Markle dupa casatoria cu Printul Harry

10 lucruri pe care nu mai are voie sa le faca Meghan Markle dupa casatoria cu Printul Harry

10 lucruri pe care nu mai are voie sa le faca Meghan Markle dupa casatoria cu Printul Harry

Ducesa de Sussex trebuie sa se supuna unui protocol foarte strict.

Dupa nunta cu Printul Harry, care a fost urmarita de zeci de milioane de oameni din intreaga lume, ducesa de Sussex a devenit si oficial membru al familei regale si va trebui sa se supuna regulilor de protocol ale familiei regale britanice. 

Cateva dintre acestea:

Nu mai are voie sa isi faca selfie-uri

Inca de cand a inceput fenomenul selfie-urilor, cam prin anul 2014, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost foarte clara: detesta acest tip de fotografii. Asta in timp ce Meghan, actuala sotie e Printului Harry, adora sa faca selfie-uri. Aparent Meghan a ales sa respecte protocolul si la un eveniment recent le-a spus fanilor ca nu poate sa faca selfie-uri cu ei, intrucat nu are voie. 


Nu mai are voie sa aiba conturi pe retelele sociale

Meghan si Harry vor putea, de acum incolo, sa posteze fotografii doar pe contul official al Palatului Kensington, cont pe care il impart cu Printul William si ducesa de Cambridge. E vorba de @kensingtonroyal, un cont privat, dar care e insa foarte atent controlat de reprezentantii Casei Regale Britanice. 

Nu are voie sa-l sarute pe Harry in public

Chiar daca nu exista un protocol oficial in acest sens, gesturile de afectiune intre membrii familiei regale in public sunt interzise. De asemenea, nu au voie sa se tina de mana. 

Nu mai poate deschide cadourile de Craciun in ziua de Craciun

In fiecare an, membrii familiei regale celebreaza Craciunul in Ajunul Craciunului, la Sandringham House. Tot atunci sunt deschise si cadourile pentru ca in ziua de Craciun toata lumea merge la slujba de Craciun, nu inainte de a lua parte la traditionalului speech anual pe care Regina il ofera cu aceasta ocazie.

Nu mai are voie sa mearga neinsotita 

Din nou, nu exista o regula oficiala in acest sens, insa, la fel ca Ducesa Catherine, nici Meghan nu mare are voie sa iasa neinsotita. Nici macar atunci cand face jogging sau merge sa faca shopping. Ea e in permenenta insotita de trei bodyguards si nu poate merge nicaieri fara acestia. 

Nu mai are voie sa dea autografe

In afara de documentele oficiale, ducesa de Sussex nu va mai avea voie sa isi puna semnatura pe niciun alt document. Asta implica faptul ca ea nu va mai putea oferi autografe. Motivatia oficiala e ca semnatura membrilor regali ar putea fi folosita in scopuri imorale sau ilicite.

Nu mai are voie sa poarte haine transparente

Meghan a ales pentru fotografia oficiala de logodna o tinuta care a costat 75.000 de lire, care a fost foarte apreciata de critici, insa nu si de Regina, care i-a interzis sa mai poarte astfel de tinute transparente. 

Nu mai are voie sa voteze

Niciun membru al Familei Regale nu are voie sa voteze, iar acest lucru i se aplica si lui Meghan, odata cu intrarea sa in familia regala.

Nu mai are voie sa apara fara dresuri

Meghan a incalcat din nou protocolul atunci cand a aparut in fotografiile oficiale de la logodna fara dresuri. Potrivit presei internationale, Regina ar fi rugat-o in mod special sa nu mai incalce protocolul regal atunci cand vine vorba de purtat dresuri. 

Nu mai are voie sa poarte lac de unghii in culori stridente

Ca toate femeile din familia regala, nici Meghan nu va mai avea voie sa poarte lac de unghii in culori inchise. Protocolul cere ca femeile sa poarte doar lac de unghii in culori nude, cat mai apropiate de culoarea pielii, cea mai strong culoare ingaduita fiind rozul pal pe care il poarta uneori Regina. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni