• PRO TV
  • Will Smith, sanctionat de fani dupa un comentariu nepotrivit la adresa corpului fiicei lui

Will Smith, sanctionat de fani dupa un comentariu nepotrivit la adresa corpului fiicei lui

Will Smith, sanctionat de fani dupa un comentariu nepotrivit la adresa corpului fiicei lui

De-a lungul anilor, presa mondena a avut numeroase tentative de a ii strica reputatia lui Will Smith. 

Cu toate acestea, acuzele aduse de tabloide s-au dovedit, in cele din urma, false, iar actorul nu a incetat sa se bucure de aceeasi popularitate in randul fanilor. 

In orice caz, de data asta actorul in varsta de 49 de ani se afla in atentia tabloidelor din nou pentru un comentariu nepotrivit facut la adresa fiicei sale, Willow. 

Cu toate ca nu e prima data cand fostul rapper ii face pe toti sa ridice spranceana cu privire la felul in care isi creste cei doi copii, Will s-ar putea sa fi exagerat cu aceasta remarca. De exemplu, in 2010, Will a fost criticat cand si-a lasat fiica sa isi inceapa cariera muzicala la doar 9 ani cu o piesa considerate a fi “prea mult” pentru un copil de 9 ani. Ulterior, in 2012, Will a fost aspru criticat inca o data pentru ca a obligat-o pe Willow sa isi rada parul si sa mearga intr-un turneu de promvoare a noului ei album, desi ea declarase ca nu voia sa mearga in acel turneu. 

Revenind la comentariul controversat, Willow a spus intr-un interviu recent, acordat unei televiziuni, ca tatal sau i-ar fi spus, in urma cu ceva timp, ca se bucura ca e “slabanoaga”. 

,,Mi-a spus ca se bucura ca sunt slabanoaga si fara forme pentru ca barbatii se uita, de obicei, la femeile cu forme.”

Presa s-a grabit sa scoata din context si sa il acuze pe Will de “body shaming” la adresa fiicei sale, insa in interviul integral Willow a avut si o continuare pentru povestea ei: ,,Dupa asta, tata mi-a mai spus ca nu ar trebui niciodata sa imi fac griji pentru felul in care arat si ca, desi sunt foarte slaba, nu e nimic gresit in asta pentru ca inseamna ca baietii ma vor aprecia mai mult pentru mintea mea.”, a conchis Willow. 

Will si Jada Pinkett s-au casatorit in 1997 si au impreuna doi copii: un fiu, Jaden, nascut in 1998, si pe Willow, nascuta in 2000. Starul mai are si un fiu, Willard, nascut in 1992 de prima sotie a actorului, Sheree Zampino.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni