• PRO TV
  • Blonda din Top Gun, aparitie soc pe strada. Cum arata acum actrita care a facut senzatie in film alaturi de Tom Cruise

Blonda din Top Gun, aparitie soc pe strada. Cum arata acum actrita care a facut senzatie in film alaturi de Tom Cruise

Blonda din Top Gun, aparitie soc pe strada. Cum arata acum actrita care a facut senzatie in film alaturi de Tom Cruise

Kelly McGillis facea furori in anii ’80 cu rolul sau din Top Gun, alaturi de titratul Tom Cruise. Actrita a fost surprinsa zilele trecute de fotografii americani, in apropierea casei sale din SUA, si a fost de nerecunoscut.

Kelly McGillis, azi in varsta de 60 de ani, a topit inimile barbatilor in pelicula de Oscar Top Gun, insa in ultimii ani s-a tinut departe de lumina reflectoarelor. Fotografii americani au surprins-o intamplator pe strada, cand se intorcea acasa de la cumparaturi, si au fost socati de transformarile prin care a trecut fosta partenera din film a lui Tom Cruise (55 de ani). 

Publicatia britanica The Express noteaza ca actrita e departe de imaginea sa de acum 32 de ani, cand juca impecabil rolul instructorului pilotilor de top Charlie Blackwood. Kelly McGillis purta o tinuta casual si o pereche de ochelari, care au facut-o de nerecunoscut pe strada.
 


In ultimii ani, actrita isi pregatea revenirea in lumina reflectoarelor jucad cateva roluri in filme mici. Intr-un interviu acordat in 2014 publicatiei The Independent, actrita declara ca nu se simte obligata sa fie aceeasi Kelly McGillis din Top Gun si s-a consolat cu gandul ca a imbatranit.

FOTO: Facebook Kelly McGillis

La 32 de ani de la lansarea celebrului film, Tom Cruise se pregateste sa joace in partea a doua a productiei, Top Gun: Maverick. Filmarile au inceput la o baza militara din San Diego, iar Kelly nu face parte din distributie, scrie The Express.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni