• PRO TV
  • Superba actrita din „Vagabondul milionar”, cum n-ai mai vazut-o niciodata. Ce face Freida Pinto in timpul liber

Superba actrita din „Vagabondul milionar”, cum n-ai mai vazut-o niciodata. Ce face Freida Pinto in timpul liber

Superba actrita din „Vagabondul milionar”, cum n-ai mai vazut-o niciodata. Ce face Freida Pinto in timpul liber

Actrita de origine indiana Freida Pinto (33 de ani), care a interpretat-o pe Latika in superproductia Slumdog Millionaire (Vagabondul milionar), e o inversunata luptatoare pentru drepturile femeilor. Freida e o dura si in timpul liber, cand practica boxul.

„Vagabondul milionar” a fost primul film in care a jucat tanara actrita din India. Chiar daca nu a luat niciodata lectii de actorie, Freida Pinto a impresionat cu evolutia ei din pelicula care a smuls opt premii Oscar in 2009. Dupa succesul incredibil inregistrat interpretand-o pe tanara Latika, Freida a luat o pauza in cariera. Vreme de trei ani ea a refuzat mai multe filme, in special pe cele in care ar fi trebuit sa joace rolul unor femei exploatate. „Am refuzat sa joc personaje care erau privite ca niste bucati de carne sau ca niste decupaje din carton”, marturisea ea intr-un interviu pentru Daily Telegraph.

FOTO: Instagram Freida Pinto

Astfel, a devenit o acerba luptatoare pentru drepturile femeilor si nu ezita sa-si arate aceasta latura de femeie dura nici un timpul liber. Freida Pinto practica boxul acasa, cu antrenor personal, ipostaza in care nu te-ai fi asteptat sa o vezi. Posteaza des pe contul ei de Instagram fotografii si filmulete din timpul antrenamentelor si marturiseste ca sportul acesta o tine mereu concentrata si ii ofera un plus de motivatie.

Freida a avut nevoie de ceva timp si pentru a trece peste esecul relatiei de sase ani cu vagabondul milionar Jamal Malik. Actrita indiana s-a indragostit de partenerul ei de ecran, Dev Patel, in timpul filmarilor. Din februarie 2009 s-au afisat impreuna, insa relatia lor s-a destramat inainte sa fie incununata cu o nunta. Amandoi au luat-o pe drumuri diferite, iar daca Dev Patel si-a refacut viata cu actrita australianca Tilda Cobham, Freida e inca nehotarata. 


La un an dupa despartirea de Dev Patel, care a survenit in decembrie 2014, actrita a inceput sa se vada cu Ronnie Bacardi, un jucator de polo calare. La sfarsitul anului trecut, Freida a fost vazuta in compania altui barbat, a carui identitate nici ziarele britanice nu o cunosc. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni