• PRO TV
  • Cum arata fetele reale ale unora dintre cele mai iubite personaje de pe micul ecran 

Cum arata fetele reale ale unora dintre cele mai iubite personaje de pe micul ecran 

Cum arata fetele reale ale unora dintre cele mai iubite personaje de pe micul ecran 

Fie ca sunt din desene animate, seriale TV sau industria wrestling, multi dintre noi am crescut cu ele si le iubim. 

E vorba despre unele dintre cele mai cunoscute personaje de pe micul ecran. Multi ani nu am stiut cum arata fetele lor, insa site-ul brightside.com a facut o galerie foto cu capturi in care identitatea le-a fost dezvaluita, pret de o secunda, chiar de creatorii lor.

1. Sara Bellum din "Powerpuff Girls"

Sara Bellum sau "Sweet Cheeks" e frumoasa asistenta a primarului, omul care se ocupa de lucrurile de care primarul nu se poate ocupa. Fata ei nu a fost (aproape) niciodata aratata pe parcursul intregului serial, de cele mai multe ori fiind "taiata" sau ascunsa in parul roscat. Singura data in care Ms. Bellum isi arata fata se petrece in episodul "Monkey sees, dogs does" (n.r. "Maimuta vede, cainele face"). 

2. Vera Peterson din "Cheers!"

Fanii au urmarit timp de cinci ani relatia dintre Norm si Vera Peterson, insa nu au avut niciodata ocazia sa vada fata actritei care i-a oferit vocea sa personajului Vera Peterson. 

3. Mama si tatal din "Cow and Chicken"

Seria animata difuzata de Cartoon Network a avut un succes nebun in randul copiilor, adolescentilor si adultilor din toata lumea. V-ati intrebat, insa, cum arata "Mom" si "Dad"? In sezonul 4 ei devin personaje centrale, insa avem ocazia sa le vedem fata o singura data.

4. Benedict “Father” Uno din "Kids Next Door"

Animatorii de la Cartoon Network (si nu numai, la fel stau lucrurile si in cazul celor de la Pixar, de exemplu) sunt cunoscuti pentru pasiunea lor de a ascunde fata unora dintre personaje sub masti sau umbre. Benedict Uno, "inamicul" personajelor principale din "The Kids Next Door" nu face exceptie. Exista, insa, un moment, cand fata lui ne e aratata, pret de o secunda, intr-unul dintre episoadele finale. Si nu e deloc asa infiorator cum v-ati putea imagina. 

5. Rey Misterio

Cand ne gandim la wrestleri, ne gandim la John Cena si altii care sunt cunoscuti (uneori) tocmai pentru carisma si felul in care arata. Exista, insa, si wrestleri care au ales, de-a lungul timpului, sa isi ascunda fetele sunt masti. Unul dintre acestia e Rey Misterio, a carui infatisare a ramas un secret timp de mai multi ani. Nu ne putem imagina de ce, de vreme ce Oscar Gutierrez (numele real al lui Rey) are o fata foarte draguta. :)


 

6. Dr. Claw din "Inspector Gadget" 

Animatorii au pastrat secreta fata lui Dr. Claw din "Inspector Gadget", insa franciza a fost nevoita sa scoata, la un moment dat, niste action figures pentru copii, ocazie cu care animatorii au fost nevoiti sa ii ofere lui Dr. Claw si o identitate. 

7. Mama lui Tom, din "Tom si Jerry" 

Doamna voluptoasa din franciza "Tom si Jerry" a avut nenumarate voci de-a lungul timpului (Lilian Randolph, June Foray, Thea Vidale, Nicole Oliver etc.) si, la un moment dat, animatorii au dechis sa ii arate si fata. 

8. Bill Brasky, SNL

Bill Brasky a aparut timp de 15 ani in sketch-urile SNL. Site-ul brightside.com nu a reusit sa gaseasa nicio imagine in care Brasky sa apara frontal. Cea mai apropiata imagine de identitatea lui Brasky e imaginea de mai jos. Fotografii: brightside.com

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni