• PRO TV
  • A aflat ca fiica ei agreseaza alti copii, asa ca a pedepsit-o intr-un mod inedit. Ce a decis sa ii faca in fiecare zi

A aflat ca fiica ei agreseaza alti copii, asa ca a pedepsit-o intr-un mod inedit. Ce a decis sa ii faca in fiecare zi

A aflat ca fiica ei agreseaza alti copii, asa ca a pedepsit-o intr-un mod inedit. Ce a decis sa ii faca in fiecare zi

Amanda a aflat ca fiica ei are un comportament nepotrivit, atat fata de colegii sau cat si fata de profesori, asa ca a pus in aplicare o ,,pedeapsa" neobisnuita. 

Femeia a decis sa goleasca in intregime camera fiicei ei, dupa ce a aflat ca fetita nu are un comportament adecvat in timpul cursurilor. Ba chiar i-a lasat disponibil doar un anumit numar de articole vestimentare. pe care fata sa le imbrace in fiecare zi, la scoala.

,,Stiu ca nu ii fac niciun rau. Vreau doar sa o ajut. I-am spus ca fac asta pentru ca o iubesc si pentru ca vreau sa se dezvolte intr-o persoana bine crescuta." a povestit Amanda celor de la GlobalNews, dupa ce povestea lor a devenit virala.

Hannah, fiica Amandei, a un set de haine si o camera in care se mai afla doar patul, drept pedeapsa pentru ca si-a agresat colegii si a vorbit urat despre profesorii ei, in fata altor profesori. Insa nu toti internautii au fost de acord cu aceasta pedeapsa: ,,Cred ca sa mearga la scoala imbracata in aceleasi haine o va face pe ea sa devina o victima a celorlalti copii", i-a scris o alta mama Amandei, in timp ce alte persoane o sustin complet si considera ca isi educa fetita exact asa cum trebuie.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni