• PRO TV
  • Piesa „Ma doare la bass” a lui Marius Moga a lansat un adevarat trend in randul vedetelor din Romania

Piesa „Ma doare la bass” a lui Marius Moga a lansat un adevarat trend in randul vedetelor din Romania

Piesa „Ma doare la bass” a lui Marius Moga a lansat un adevarat trend in randul vedetelor din Romania

Marius Moga a lansat joi, 14 iunie, cel mai recent single, “Ma doare la bass”, impreuna cu Shift si What’s Up. Piesa a intrat in top 3 trending pe YouTube foarte rapid si a lansat un adevarat trend in randul vedetelor din Romania. 

Andreea Esca, Smiley, Cabral, Ruby, Nicole Cherry, Noaptea Tarziu, Ioana Ignat, Mira, Giulia, Alexandra Ungureanu, Amna si multi alti artisti consacrati, dar si oameni de radio si de televiziune, au postat pe retelele sociale videoclipuri amuzante cu piesa “Ma doare la bass”.

Andreea Esca si A List Magazine au lansat un videoclip cover al piesei “Ma doare la bass”, in care apare intreaga echipa A List. Alaturi de ei, in videoclip apar si copiii Andreei Esca, Alexia si Aris.

Baietii de la Noaptea Tarziu au lansat un cover parodie dupa “Ma doare la bass”, intitulat “Ma doare la BAC”, in care apare si Marius Moga, deghizat intr-un nou personaj, un constructor. Marius Moga si Noaptea Tarziu le ureaza bafta tuturor celor pe care nu ii doare la bass de examenele de Bacalaureat, care incep luni, 25 iunie.

Piesa “Ma doare la bass” este al treilea single lansat de Marius Moga si s-a viralizat organic in doar cateva ore de la lansare, ajungand foarte rapid in top 3 videoclipuri in trending pe YouTube

Piesa este compusa si produsa in studiourile DeMoga Music si Studio 66 de Marius Moga, George Hora, Vizi Imre, Octavian Mihai, Marius “What’s Up” Ivancea si Gabriel Istrate. “Ma doare la bass” este disponibila pe toate platformele digitale de streaming, iar videoclipul poate fi vizionat pe canalul oficial de YouTube DeMoga Music.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni