• PRO TV
  • UNTOLD 2018. Cel mai tare DJ al lumii te învață să mixezi muzică din fotoliul tău de acasă

UNTOLD 2018. Cel mai tare DJ al lumii te învață să mixezi muzică din fotoliul tău de acasă

UNTOLD 2018. Cel mai tare DJ al lumii te învață să mixezi muzică din fotoliul tău de acasă

Declarat de cinci ori cel mai bun DJ al lumii, Armin van Buuren se pregătește pentru întâlnirea de gală cu publicul român la UNTOLD 2018. Până atunci, cei care iubesc muzica au șansa să învețe chiar de la el să compună capodopere electro și, de ce nu, să-i calce pe urme.

Armin van Buuren e gata să împărtășească tuturor secretele succesului său. Compozitorul și producătorul de muzică trance a creat un curs online destinat celor care vor să se perfecționeze în muzica electro dance. Cursul are 33 de lecții, care conțin tutoriale video de la 6 până la 15 minute lungime și explicații scrise în format PDF, pe care le primești după ce achiți contravaloarea acestuia. Instructajul costă 90 de dolari și la capătul lui ar trebui să deții abilitățile necesare pentru a începe o carieră pe cont propriu.

„Eu am început să mixez într-un club foarte, foarte mic. Câteodată trebuia chiar să fac pe barmanul în timp ce eram la butoane. Am pus un cântec nou de-al meu și nimeni nu dansa pe el. În astfel de situații trebuie să te întorci în studio și să muncești până totul iese perfect”, spune Armin în preambulul cursului său online.

Cursul începe cu o lecție de acomodare, moment în care Armin te introduce în atmosfera studioului său de creație. În pasul II ai ocazia să afli câteva din tehnicile pe care le folosește pentru a crea piese vibrante, emoționale sau chiar dramatice. Lecția a III-a este mult mai practică și constă în instrucțiuni de realizare a propriului tău studio de creație. 

DJ-ul spune că nu ai nevoie de toată aparatura de care dispune el pentru a crea muzică, ci e de ajuns un calculator și un soft bun de creație muzicală. Însă, Armin le dă cursanților săi și sfaturi prețioase referitoare la cum să-și izoleze fonic locuința sau spațiul pe care îl folosesc pentru producție muzicală ca să obțină rezultate cât mai bune.

Lecțiile sale conțin și instrucțiuni referitoare la cum poți să transformi o piesă pop  într-un hit de club. Armin dă exemplul piesei sale Sunny Days, pe care o întoarce pe toate părțile pentru a-ți dezvălui cum a creat-o.

Cei care i-au urmat deja cursul spun că le-a luat câteva zile să asimileze toată informația de care au beneficiat urmând acest curs. Din fericire pentru cei care apreciază muzica și munca lui Armin van Buuren, se pot întoarce oricând la suportul de curs.

UNTOLD 2018. Armin van Buuren va urca pe scena UNTOLD de la Cluj Arena pentru a patra oară. Renumitul DJ a declarat că festivalul de la Cluj, care în acest an are loc în perioada 2-5 august 2018, este unul dintre cele mai reușite la care a participat vreodată. Până să ajungă la Cluj, Armin van Buuren va încinge atmosfera la Neversea, festivalul de la malul mării care are loc în perioada 5-8 iulie la Constanța. 

PRO TV e partener oficial al ambelor evenimente și a lansat un concurs pentru fanii muzicii  care te ține treaz toată noaptea. Participă și tu și poți merge la UNTOLD sau Neversea

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni