• PRO TV
  • Jessica Simpson, atacată de părinții din toată lumea. Filmulețul cu fiul ei a devenit viral

Jessica Simpson, atacată de părinții din toată lumea. Filmulețul cu fiul ei a devenit viral

Jessica Simpson, atacată de părinții din toată lumea. Filmulețul cu fiul ei a devenit viral

Cântăreața americană și soțul ei, Eric Johnson, s-au distrat zilele trecute la picină alături de cei doi copii ai lor, Ace (4 ani) și Maxwell (6 ani). 

Jessica a ales să împărtășească momentul de la piscină și cu fanii ei și a publicat pe Instagram un filmuleț în care fiul ei, Ace, în vârstă de doar patru ani, e aruncat în aer de tatăl său.

Deși la prima vedere pare o simplă cascadorie lipsită de riscuri, filmulețul a stârnit furia părinților în momentul în care cântăreața a dezvăluit faptul că micuțul avea brațul rupt în momentul acelei cascadorii. ,,Un braț rupt nu ține un băiețel pe loc", a scris vedeta.

De la comentariul cântăreței și până la iscarea unei adevărate furtuni în social media n-a mai fost decât un pas.

"Ce gest stupid, doar un părinte stupid ar face așa ceva!", i-a scris un user de Instagram care a mărturisit, succesiv, că și el are copii și nu ar proceda niciodată astfel.

"Cum să îl arunci în aer când are brațul rupt, de ce ești așa iresponsabilă?", a comentat alt părinte.

 

A broken bone doesn’t hold this kiddo down #waterproofcast #ACEKNUTE

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on


Jessica Simpson a devenit celebră la 19 de ani, odată cu apariţia albumului ei de debut, "Sweet Kisses", lansat în 1999. S-a căsătorit cu Nick Lachey, solistul grupului 98 Degrees, în 2002, cei doi devenind ulterior vedetele reality show-ului "Newlyweds: Nick and Jessica". Simpson şi Lachey au divorţat în 2006.
 
Cântăreaţa, care a apărut şi în filme, precum "Dukes of Hazzard", a avut apoi câteva relaţii cu o serie de bărbaţi celebri din Statele Unite, precum jucătorul de fotbal american Tony Romo şi solistul trupei Smashing Pumpkins, Billy Corgan.
 
Cu Eric, soțul actual, cu care are o relație din 2010, are doi copii, o fetiță: Maxwell Drew Johnson și micuțul Ace Knute Johnson.


 
De asemenea, Jessica nu e cunoscută doar prin prisma carierei ei muzicale, ea are și numeroase business-uri. Ea deține Simpson Collection, o companie care produce articole vestimentare, poşete şi pantofi. Linia vestimentară pe care a lansat-o sub umbrela acestui brand a obţinut venituri de 750 de milioane de dolari, scrie New York Magazine.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni