• PRO TV
  • Selena Gomez, în vacanță cu un bărbat foarte cunoscut în Italia. Cine e noua ei cucerire

Selena Gomez, în vacanță cu un bărbat foarte cunoscut în Italia. Cine e noua ei cucerire

Selena Gomez, în vacanță cu un bărbat foarte cunoscut în Italia. Cine e noua ei cucerire

Fostul ei iubit, Justin Bieber, a reluat relația cu Hailey Baldwin, așa că și Selena Gomez pare să se fi gândit că e timpul să înceapă un nou capitol.   

Selena a fost fotografiată în Italia, acolo unde își petrece vacanța și unde a luat parte la un eveniment caritabil. Cântăreața a apărut la braț alături de Andrea Iervolino, un producător de film cu origini italiene și canadiene.


Foto: Facebook

Potrivit celor prezenți la eveniment, citațați de MSN, Selena și Iervolino au fost foarte apropiați pe parcursul serii și au plecat împreună. 

Deși nu există fotografii publice, pe Instagram și Twitter au apărut totuși o serie de filmulețe în care Andrea apare în preajma Selenei de foarte multe ori.
 

MSN mai notează că Gomez și Iervolino se cunosc de foarte mult timp, iar Selena a și jucat, alături de James Franco, într-una dintre producțiile cinematografice semnate de el, "In Dubious Battle".


Selena alături de Iervolino pe platourile de filmare ale ,,In Dubious Battle"

Cântăreața se află în vacanță in Italia alături de câțiva foști colegi din ,,Wizards of Waverly Place" și a spus că, după sejurul din Peninsulă, vrea să își continue vacanța și în alte țări din Europa.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni