• PRO TV
  • Fiica lui Jude Law, o frumusețe răvășitoare la doar 17 ani. Are deja contracte cu Chanel și Gucci

Fiica lui Jude Law, o frumusețe răvășitoare la doar 17 ani. Are deja contracte cu Chanel și Gucci

Fiica lui Jude Law, o frumusețe răvășitoare la doar 17 ani. Are deja contracte cu Chanel și Gucci

Iris Law e unul dintre cei copii pe care Jude îi are cu fosta soție, producătoarea de origine britanică Sadie Frost. Frost și Law s-au căsătorit în 1997 și, pe lângă Iris, în vârstă de 17 ani, mai au încă doi copii: Rafferty și Rudy.

Iris pare să calce pe urmele părinților ei celebri și să îmbrățișeze o carieră în lumina reflectoarelor. Fata are deja un traseu impresionant în modeling, a apărut în Teen Vogue și are contracte cu numeroase branduri celebre precum Miu Miu, Gucci sau Chanel.

„Îmi place la nebunie să privesc fotografiile cu mama mea când era la vârsta mea, machiajul ei, rochiile ei. Stilul ei m-a inspirat mereu”, spunea frumoasa Iris, care a moştenit simţul estetic de la mamă si multe din trăsăturile lui Jude Law, considerat unul dintre cei mai frumoși și carismatici actori.


Iris este pasionată de fotografie şi de pictură, dar şi de fashion şi mărturiseşte că preferatele sale sunt creațiile casei Dior. În materie de accesorii, Iris spunea în interviul pentru Teen Vogue că adoră inelele, iar tatăl ei ştie acest lucru şi îi face cadou câte un inel de ziua ei de naştere sau de Crăciun.

Pe lângă copiii pe care îi are cu Sadie Frost, Jude Law mai are o fată, Sophia, din relația cu modelul Samantha Burke și încă o fată, Ada, din relația cu cu foarte tânăra Catherine Harding.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni