• PRO TV
  • Angelina Jolie, „o mamă care își distruge copiii”. Dezvăluirile fostei ei bone, considerate șocante

Angelina Jolie, „o mamă care își distruge copiii”. Dezvăluirile fostei ei bone, considerate șocante

Angelina Jolie, „o mamă care își distruge copiii”. Dezvăluirile fostei ei bone, considerate șocante

Fosta bonă a copiilor Angelinei Jolie a făcut dezvăluiri neașteptate pentru ediția americană a revistei OK! Magazine.

Bona a spus că Angelina nu e o mamă bună pentru cei șase copii și că se ,,auto-distruge”. Ea a povestit cum Angelina are probleme de alimentație, mai precis ține un regim drastic, ajungând uneori să nu mănânce aproape nimic, în ciuda faptului că e foarte slabă. Nici de cei șase copii se pare că nu ar avea mai mare grijă.

Fosta bonă a precizat că actrița îi lasă să se culce la ce oră vor ei și să mănânce produse de fast-food tot timpul, inclusiv la micul dejun.

Copiii par să fie și ținuți foarte din scurt. ,,Shiloh, fetița cea mare, o imploră să îi dea voie să își facă prieteni și din afara familiei. Suferă mult că nu are voie să se joace decât cu frații ei. Maddox, pe de altă parte, e un tânăr cu probleme de comportament, e mereu foarte nervos, are o problemă de atitudine. I-a scăpat din mână pe copiii, e o mamă care își distruge copiii și nici măcar nu le dă voie să îl sune pe Brad, tatăl lor. Copiilor le e interzis să îl sune, nu au voie să vorbească cu el.”, a mai spus fosta angajată.

Brad, pe de altă parte, are în acest moment o relație cu o arhitectă foarte cunoscută, pe nume Neri Oxman, însă, potrivit site-ului Entertainment Tonight, care citează surse din anturajul actorului, se pare că nu consideră relația cu Neri ,,serioasă" și că pune pe primul loc copiii pe care îi are cu Angelina și cariera.

,,Sunt împreună, se bucură amândoi de relația asta, dar el e fericit așa cum e acum, se concentreză pe copiii lui și pe careră, deci nu se pune problema de încă o relație pe care să și-o asume public și cu atât mai puțin de o eventuală căsătorie.", ar fi spus una dintre sursele citate despre relația celor doi.

La rândul ei, și Neri ar fi spus că nici ea nu consideră relația cu Brad ,,o relație de viitor", dar că ,,se distrează bine" împreună și ,,asta e tot ceea ce contează".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni