• PRO TV
  • Rapperul Drake confirmă că are un copil cu o actrița din filmele pentru adulți

Rapperul Drake confirmă că are un copil cu o actrița din filmele pentru adulți

Rapperul Drake confirmă că are un copil cu o actrița din filmele pentru adulți

Washington Post scrie că rapperul, în vârstă de 31 de ani, a confirmat că are un copil cu actrița Sophie Burssaux, cunoscută din filmele pentru adulți.

Mărturisirea lui Drake a fost făcută în versurile unei piese de pe noul său album, ,,Scorpion”, lansat miercuri.

În piesa ,,Emotionless” Drake cântă: ,,Nu e iubita mea, dar copilul e al meu”. În alte versuri el spune că nu au avut o relație și că s-au întâlnit doar de două ori, că a fost nevoie de un test ADN pentru a fi sigur că e al lui, dar și că e foarte dezamăgit și că îi e rușine de părinții lui că a ajuns să fie tată în acest fel.

 

The love of my life❤️ #babymama #singlemom #sophiebrussaux #champagnebaby

A post shared by Sophie Brussaux (@sophiebrussaux_official) on

Drake nu a menționat în versuri și numele copilului, dar CBC scrie că s-ar numi Adonis și citează surse din anturajul rapperului canadian.Sophie Brussaux l-a dat în judecată pe Drake pentru a se asigura că acesta va plăti pensie alimentară și susține că rapperul i-ar fi cerut în repetate rânduri să facă avort.

 

I love you more than anything. You are my heart❤️ #sophiebrussaux

A post shared by Sophie Brussaux (@sophiebrussaux_official) on

Anul trecut, Drake a ocupat poziţia a patra în topul celor mai bogate vedete realizat de Forbes, cu venituri de 94 de milioane de dolari înregistrate în perioada iunie 2016 - iunie 2017.

În vârstă de 31 de ani, Drake a devenit cunoscut iniţial ca actor. El a jucat în serialul "Degrassi: The Next Generation", difuzat la începutul anilor 2000. Şi-a lansat albumul de studio de debut, "Thank Me Later", în 2010, iar acesta s-a situat pe primul loc în U.S. Billboard 200 şi a fost recompensat cu un disc de platină. Următoarele sale albume, "Take Care" şi "Nothing Was the Same" au fost la fel de bine primite, primul aducându-i şi un premiu Grammy. De-a lungul carierei, rapperul canadian a vândut peste 12 milioane de albume şi a mai primit, printre altele, trei Juno Awards, şase American Music Awards şi 13 Billboard Music Awards.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni