• PRO TV
  • Priscilla, noi dezvăluiri despre viața cu Elvis Presley: „Era foarte superficial și misogin. Îl uram când făcea asta."

Priscilla, noi dezvăluiri despre viața cu Elvis Presley: „Era foarte superficial și misogin. Îl uram când făcea asta."

Priscilla, noi dezvăluiri despre viața cu Elvis Presley: „Era foarte superficial și misogin. Îl uram când făcea asta."

Actrița, în vârstă de 73 de ani, a povestit de ce a divorțat de megastar după doar șase ani de căsnicie.

Priscilla Presley, născută Beaulieu, a povestit că l-a cunoscut pe Elvis când avea doar 14 ani. Viitorul megastar era soldat în armata americană, iar comandantul lui era chiar tatăl ei. Elvis și Priscilla s-au căsătorit în 1967 și s-au mutat în celebra reședință din Memphis pe când ea avea doar 21 de ani.

Priscilla a mărturisit că tranziția nu a fost deloc ușoară și că viața cu Elvis nu era deloc așa cum părea din afară. „Nu ieșeam deloc. Nu voia să mâncăm, de exemplu, la restaurant, pentru că se temea că nu o să fie lăsat în pace de fani. Nu făceam niciodată nimic împreună. Stăteam mereu în casă. Mă simțeam un om foarte singur. Și el, la rândul lui, era un om foarte singur. Nu avea prieteni. Avea doar un anturaj care era acolo doar pentru a-l exploata. Elvis era, pentru acei oameni, un simplu business.”, a mărturisit ea.

Fosta actriță a povestit și un aspect mai ciudat al relației sale cu megastarul. ,,Nu aveam voie să apar niciodată în fața lui fără machiaj și nearanjată. Nu voia nici să mă vadă în timp ce mă îmbrăcam. El voia să vadă doar rezultatul final. Și voia ca acest rezultat să fie impecabil. Nu avea substanță. Era un personaj unidimensional. Era foarte superficial și misogin. Îl uram când făcea asta.”, și-a mai amintit Priscilla.

Ea a mai povestit că ajunsese să vadă doar filmele lui și să asculte doar muzica lui: „Trăiam într-o colivie aurită. Ajunsesem să mă pierd pe mine. Am decis să plec pentru că mi-am dat seama că anii treceau și eu voiam pur și simplu să văd cum e să trăiești... cu adevărat. Pentru că alături de el nu trăiam cu adevărat.”

Priscilla Presley a avut roluri în serialul Dallas şi filmele "Naked Gun", dar a ajuns în atenția lumii mai degrabă pentru relaţia ei cu Elvis. Cei doi s-au căsătorit în 1967 şi au divorțat in 1973.

Priscilla a mai avut relaţii cu actorul Mike Edwards, cu juratul din show-ul "Pop Idol" Nigel Lythgoe și cu cântărețul Tom Jones.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni