• PRO TV
  • Singura jucărie pe care Kate și William au interzis-o copiilor. Cel mai probabil și copilul tău o adoră

Singura jucărie pe care Kate și William au interzis-o copiilor. Cel mai probabil și copilul tău o adoră

Singura jucărie pe care Kate și William au interzis-o copiilor. Cel mai probabil și copilul tău o adoră

Ducesa de Cambridge și Prințul William spun că nu vor ca Prințul George și Prințesa Charlotte să ducă o viață privilegiată, ci una cât mai apropiată de cea a unor copii normali.

US Weekly scrie că Will și Kate le-au interzis celor doi copii mai mari să folosească iPad-urile care se găsesc în casă. Potrivit articolului, o sursă apropiată cuplului regal a spus că  Ducele și Ducesa au avut o discuție cu cei mici și le-au explicat că iPad-urile sunt nocive pentru ei și că ,,ele sunt jucăriile părinților”.

Sursa a mai spus că William și Kate sunt conștienți că tehnologia are părțile ei bune, dar și rele și tocmai de asta încearcă să limiteze cât mai mult accesul copiilor la diverse gadget-uri.

,,Amândoi au crescut fără tehnologie și de asta cred cu tărie că George și Charlotte ar trebui să crească jucându-se în aer liber, cu prietenii, să-și dezvolte astfel creativitate și imaginația și în niciun caz să își petreacă timpul în casă, în fața unui iPad
.”, a mai spus sursa citată de US Weekly.

Recent, Ducele și Ducesa de Cambridge au făcut și un anunț referitor la al treilea copil.

Prințul Louis, al treilea copil al cuplului, va fi botezat în 9 iulie. Louis Arthur Charles, care s-a născut în 23 aprilie, va fi botezat la capela regală de la palatul Saint James din Londra, iar ceremonia va fi oficiată de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, care i-a botezat și pe frații săi mai mari.

Bebelușul este al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după frații săi, tatăl lor, prințul William, și bunicul lor, prințul moștenitor Charles.

Unchiul lor, prințul Harry, care s-a căsătorit, pe 19 mai, cu fosta actrița americană Meghan Markle, este al șaselea în ordinea succesiunii.

Ducesa Catherine de Cambridge și prințul William al Marii Britanii s-au căsătorit în aprilie 2011.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni