• PRO TV
  • Drama prin care trece sora lui David Beckham. Devenise, de curând, mama unei fetițe

Drama prin care trece sora lui David Beckham. Devenise, de curând, mama unei fetițe

Drama prin care trece sora lui David Beckham. Devenise, de curând, mama unei fetițe

Foarte puțini dintre fanii săi știu că fostul fotbalist britanic are nu una, ci două surori: Lynne Georgina și Joanne Louise.

În vârstă de 32 de ani, Joanne Louise trece printr-o perioadă foarte dificilă. Ea e căsătorită cu Kris Donnelly, un fost star al emisiunii ,,Big Brother” și au împreună o fetiță în vârstă de șase luni, Peggy.

Cuplul, destul de cunoscut în Anglia, și-a anunțat fanii că drumurile li se despart, motivând că venirea pe lume a fetiței a fost cauza. Mai precis, cei doi au invocat că stresul provocat de nopțile nedormite, plânsetele copilului și toate celelalte schimbări cu care a venit la pachet nou-născutul au amplificat unele dintre problemele care existau deja în căsnicia lor.

Anunțul a venit la doar puțin timp după ce Kris publicase o fotografie cu fetița și cu Joanne, sub care îi mulțumea acesteia pentru că i-a dăruit un copil atât de frumos și pentru că ,,i-a schimbat viața”.

Joanne a mărturisit că e ,,devastată” și că va apela la un psiholog pentru a o ajuta să se ajusteze la noul său statut de mamă singură.

Joanne și Kris s-au cunoscut în urmă cu aproape 10 ani, în emisiunea ,,Big Brother, unde au fost amândoi concurenți. Înainte de Kris, Joanne a avut relații preponderent cu fotbaliști, printre care și Dwight Yorke sau Jermaine Defoe.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni