• PRO TV
  • Cât costă să cumperi un oraș nepopulat în California

Cât costă să cumperi un oraș nepopulat în California

Cât costă să cumperi un oraș nepopulat în California

Dacă ți-ai dorit vreodată să fii primarul propriului tău oraș, acum este șansa ta, dar trebuie să ai în vedere că este un oraș fantomă, fără locuitori. Acesta costă 952,000 dolari. 

Orașul se numește Cerro Gordo și este localizat în Lone Pine, California. Înainte era o comunitate veche unde se afla cea mai mare producție de argint din stat în anul 1860. 

Este o oportunitate majoră pentru cineva care dorește să dețină acest loc din partea vestică a Americii. Acest orășel vine cu câteva case, un hotel și un containăr unde locuiesc angajații de pe șantier. Acest oraș a fost deținut de aceeași familie de generații întregi, iar ei își doresc acum să îl vândă unui cumpărător potrivit. 


Sursa: Viral Thread

Aspectul orașului nu s-a schimbat. Operațiunile de minerit au început în 1865, când un om pe nume Pablo Flores a descoperit argintul. Conform Rasmuson, familia care deține orașul își dorește să rămână anonimă și va vinde cumpărătorului care este interesat să mențină integritatea istorică a propietății. 


Sursa: Viral Thread

În timp ce mina a fost închisă în 1938, Cerro Gordo a găzduit aproximativ 4800 de oameni, conform Smithsonian. Cu toate acestea, orașul nu era atât de pașnic pe cât părea, existând în medie o crimă pe săptămână. Legenda spune că înainte să se fi înfințat acest oraș, prospectorii din Mexic erau atacați de localnicii care făceau parte dintr-un trib. Cinci oameni au fost omorâți și doi au fost ținuți captivi. Când erau eliberați ei au promis sa nu se mai întoarcă. 

Deși nu au fost raportat că acest oraș ar fi bântuit, Cerro Gordo ar fi un loc excelent de a petrece Halloween-ul. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni