• PRO TV
  • Motivul pentru care Christina Aguilera a decis să nu mai fie antrenor la The Voice

Motivul pentru care Christina Aguilera a decis să nu mai fie antrenor la The Voice

Motivul pentru care Christina Aguilera a decis să nu mai fie antrenor la The Voice

Christina Aguilera a dezvăluit de ce a ales să nu mai fie antrenor la The Voice. 

Cântăreața a luat o pauza de la a mai crea muzică, dar acum s-a întors și a lansat un nou album "Liberation". Ea a dat un interviu pentru Los Angeles Times despre noul ei status, noile ei piese, despre următorul concert și despre The Voice

Aguilera a fost antrenor timp de 6 sezoane la show-ul The Voice, între 2011 și 2016 și a devenit unul dintre cei mai iubiți antrenori. Pop star-ul a dezvăluit că s-a simțit "deconectată pentru o perioadă și a simțit că nu își poate găsi locul în niciun mediu".

Vedeta a afirmat:"Audițiile pe nevăzute ma intrigă foarte mult, deoarece oferă oportunitate oricărei persoane să apară pe scenă și să fie descoperită, indiferent de aspectul lor fizic."

Cântăreața a adăugat din punctul ei de vedere cum era atmosfera pe platourile de filmare:"Am văzut lucruri țipătoare care nu mi s-au părut normale și de care sunt singură că nimeni nu și-ar fi dorit să lucreze în astfel de condiții. A fost foarte important pentru mine să merg mai departe."

Christina Aguilera este, de asemenea, speriată să susțină un turneu, având în vedere pauza de 10 ani pe care a avut-o. Ea a dezvăluit:"Cu acest turneu mai intim, este un mod de a mă obișnui din nou cu toată presiunea. Vreau să le ofer fanilor mei șansa de a mă vedea din nou dupa atât de mult timp."

În ceea ce ii privește pe copiii săi, Christina plănuiește să o ia în turneu și pe fetița ei, Summer, deoarece este foarte mică. Turneul "Liberation" începe in septembrie 2018. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni