• PRO TV
  • Toată lumea o știe pe Hailie, însă prea puține persoane le cunosc pe celelalte două fiice ale lui Eminem

Toată lumea o știe pe Hailie, însă prea puține persoane le cunosc pe celelalte două fiice ale lui Eminem

Toată lumea o știe pe Hailie, însă prea puține persoane le cunosc pe celelalte două fiice ale lui Eminem

Rapperul este cunoscut pentru stilul de viață extrem de controversat pe care l-a dus, dar și pentru dragostea fără margini pe care i-o poartă fiicei sale. O mulțime de versuri scrise de Eminem îi sunt dedicate ei, dar cântărețul mai are încă două fiice.

Motivul pentru care nu multă lume știe de existența celorlalte două adolescente din viață lui Eminem este acela că artistul le-a adoptat pe fete și a refuzat să discute în public chestiuni legate de viață să personală.

 

Pro tip: use lip gloss on the cheeks instead of blush for a more glowy look #mylipglossispoppin??

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on

Marshall Mathers, pe numele sau adevărat, a decis că Alaina (Marie Mathers) să facă parte din familia lui apropiată. Lainey este fiica surorii gemene a lui Kim, fosta soția a lui Eminem și mama lui Hailie, așa că tânăra îi era deja nepoata, înainte de a-i deveni fiica în acte.

Pentru că Dawn, sora lui Kim, nu se putea ocupă în mod corespunzător de creșterea și educație fetiței, această a trecut sub tutela artistului, la dorința lui. În 2016, mama fetei a încetat din viață, că urmarea a unei supradoze de substanțe ilegale.

Pe lângă Hailie și Lainey, Eminem se ocupă și de creșterea lui Whitney. Bizar, se poate spune, este că adolescență este chiar fiica fostei sale soțîi, cu un alt bărbat. Eminem a decis să o adopte după ce tatăl natural al fetei a fost implicat în mai multe scandaluri și acuzații legate de droguri.

Whitney locuiește cu mama și fratele sau, însă ține o legătură strânsă cu cel care îi este acum tată.

 

me and Whitney

A post shared by Alaina Marie Mathers (@alainamariemathers) on

Toate cele trei adolescente se țin departe de ochii presei și ai publicului, au o educație exemplară și o viață privată diferită de cea cântată în melodiile rapperului.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni