• PRO TV
  • Fiica lui Kylie Jenner, în vârstă de 5 luni, are pantofi personalizați. Cât investește vedeta în garderoba fiicei sale

Fiica lui Kylie Jenner, în vârstă de 5 luni, are pantofi personalizați. Cât investește vedeta în garderoba fiicei sale

Fiica lui Kylie Jenner, în vârstă de 5 luni, are pantofi personalizați. Cât investește vedeta în garderoba fiicei sale

Sora mai mică a lui Kim Kardashian le-a arătat fanilor ei de pe Instagram colecția de pantofi a fiicei ei, Stormi, în vârstă de cinci luni. 

Colecția de încălțări costă aproximativ 22.000 de dolari, printre pantofiorii micuței numărându-se și creații Giuseppe Zanotti, în valoare de 1.000 de dolari, creații Gucci, în valoare de 275 de dolari, dar și încălțări personalizate Nike, scrie publicația britanică Daily Mail. 

Cu ceva timp în urmă, Kylie le-a mai arătat într-un Insta Story fanilor ei și o pereche de botoșei Giuseppe Zanotti, care au fost făcuți special pentru Stormi. Botoșeii au fost inscripționați cu numele micuței și, cu acea ocazie, Kylie le-a explicat fanilor ei de pe Instagram care e semnificația numelui neobișnuit al micuței.

Astfel, deși toată lumea credea că e un derivat al cuvântului ,,furtună” (n.r. din engleză ,,storm”), Kylie a spus că nu la asta s-a gândit când a ales numele și că semnificația lui e cu totul și cu totul alta.

,,Am vrut ca numele ei să aibă semnificații legate de dragoste, de noi începuturi în viaţă şi să atragă sume uriaşe de bani. Am vrut ca numele ei să îi aducă aminte că trebuie să fie cu picioarele pe pământ, să fie întotdeauna în căutarea unui drum care să o să o determine să își iubească viața.”, a mărturisit Kylie. Micuța Stormi, atât de celebră la 5 luni încât a primit deja amenințări 

Recent, presa a scris că starul TV ar fi primit amenințări de răpire la adresa fiicei ei, motiv pentru care și-ar fi întărit echipa de securitate și a șters în doar câteva ore toate fotografiile cu fetița din social media, pentru a îi proteja micuței pe viitor identitatea.

Deși și-a ținut sarcina secretă timp de 9 luni, Kylie devenise, în ultima vreme, foarte pasionată de publicat fotografii cu fetiță ei pe Instagram.

Potrivit presei TMZ, totuși motivul real s-ar putea să nu aibă legătură cu amenințările de răpire, ci mai degrabă cu fi uriașul tăvălug iscat în social media din urmă cu câteva luni, atunci când toți internauții au remarcat că micuța Stormi seamănă mai mult cu bodyguard-ul vedetei și aproape deloc cu tatăl ei, Travis Scott. 

 

Mommy’s girl???? @kyliejenner

A post shared by Stormi Webster (@stormi.clips) on

Kylie Jenner este cea mai tânăra dintre surorile Kardashian-Jenner și a devenit cunoscută publicului prin seria TV "Keeping Up with the Kardashians", alături de surorile ei Kendall, Kourtney, Kim și Khloé.

Kylie Jenner este foarte activă în social media și și-a creat propriul brand de make-up. Ea este fiica lui Caitlyn Jenner și a lui Kris Jenner.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni