• PRO TV
  • Chucky se întoarce! Toate detaliile despre noul film al francizei

Chucky se întoarce! Toate detaliile despre noul film al francizei

Chucky se întoarce! Toate detaliile despre noul film al francizei

Celebra păpușă ucigașă, considerată unul dintre cele mai terifiante personaje din filmele horror ale tuturor timpurilor, va primi un makeover.

Potrivit Daily Mail, Chucky se va întoarce pe micile ecrane într-un remake al sequel-ului ,,Child’s Play”.

Remake-ul a fost cerut de oficialii MGM, îl va avea ca regizor pe Lars Klevberg (norvegianul din spatele succesului ,,Polaroid”), iar scenariul va fi semnat de Tyler Burton (omul care și-a pus amprenta pe succesul peliculei “Kung Fury 2”). 

 

#PolaroidMovie#new#horror#December#2017

A post shared by Kuba Prášil (@kuba.prasil) on

Yahoo UK scrie că poducătorii vor fi David Katzenberg și Seth Grahame-Smith, cunoscuți mai ales pentru superproducția ,,IT”, o adaptare după romanul omonim al lui Stephen King, în care rolul principal îl are clovnul Pennywise, un alt personaj care a intrat de foarte multe ori în topul celor mai terifiante personaje din filmele horror ale tuturor timpurilor.

,,Chucky” a fost o o producție considerată foarte originală la vremea ei, în 1988, când concepte precum fantomele și zombie erau deja considerate expirate. Bineînțeles că filmul a generat și controverse: în perioada lansării, sediul MGM (adică studiourile care au produs pelicula) a fost criticat aspru de părinții din întreaga lume, care au cerut interzicerea lui pe motiv că acesta i-ar fi incitat la violență pe copii.

Fără să aducă pe micile ecrane o poveste foarte inteligentă sau foarte complexă, pelicula a devenit foarte rapid un clasic al genului, poate și pentru că că se bazează pe transformarea unui simbol nevinovat (o păpușă, asociată, de regulă, cu copilăria) într-un ucigaș nemilos. 

Filmările vor începe în toamnă în Vancouver. Momentan nu există alte detalii oficiale, însă reprezentanții MGM au promis că vor reveni cu alte declarații în toamnă.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni