• PRO TV
  • Liviu Teodorescu lansează sezonul doi din proiectul #LiTEmoments

Liviu Teodorescu lansează sezonul doi din proiectul #LiTEmoments

Liviu Teodorescu lansează sezonul doi din proiectul #LiTEmoments

Liviu Teodorescu, una din cele mai bune voci masculine din România, revine în atenția noastra cu proiectul muzical #LiTemoments pe care l-a lansat în urma cu un an, dar pe care îl continua anul acesta cu trei momente noi. 

Liviu Teodorescu – Toate momentelePrima piesă cu care Liviu a dat startul sezonului doi, #LiTEmoments se numeste „Toate momentele” și expune un episod destul de dificil din viața sa personală.

„Prima piesă de pe LiTEmoments are o poveste destul de personală. Am scris-o în memoria bunicii și a unchiului meu, care s-au stins anul trecut și care mi-au lasat un gol mare în suflet. Este una din piesele care s-au scris singure dintr-o nevoie, nu îmi pot asuma compozitia, deși mâna mea a scris versurile și gura mea a cântat linia. A doua piesă merge în cu totul alt plan și este despre relațiile toxice sau dependența pe care uneori o dezvoltam pentru oamenii din viața noastră. Poate fi interpretata ca o piesa de dragoste sau ca o piesa despre orice fel de relație interumană. «Să nu te prind la ușa mea», așa începe refrenul, și cred că e destul de sugestiv. A treia piesa este despre faptul că, în iubire, ca în orice altceva, destinul se schimbă în funcție de noi. Noi facem destinul, nu el pe noi, asta e ideea piesei «Scris în stele»”, a spus Liviu.

Cele trei piese ale proiectului #LiTEmoments au fost scrise si compuse de Liviu in studioul său LiTE Music, iar videoclipurile filmate în același cadru ne transpun într-o călătorie prin care artistul iși deschide sufletul. Acestea vor fi lansate o data la două săptămâni, în fiecare vineri la aceeași oră, respectiv 10:00, pe canalul de Youtube al artistului.

Primul sezon #LiTEmoments a cuprins o colecție de patru piese care au evidenșiat trăiri bazate la început pe un orgoliu puternic și pe mirajul unei iubiri care ajunge la final, iar bărbatul a ramas doar cu amintirile relației. Piesele „Unele intrebări”, „Prefă-te”, „Gândul meu” și „Nu e treaba mea” au reușit să strângă peste 18 milioane de vizualizari pe canalul de Youtube a lui Liviu, acesta fiind unul din motivele care l-au motivat să continue povestea cu un nou sezon.

Liviu Teodorescu pregătește lansarea primului sau LP „Lista de păcate”, care va cuprinde piese noi, dar și single-uri cunoscute precum cel care îi dă titlul LP-ului. Single-ul „Lista de păcate” în colaborare cu Killa Fonic a strâns aproape 5 milioane de vizualizari, la o lună de la lansare.

Artist şi compozitor, Liviu Teodorescu este primul artist din România care a colaborat pentru videoclipurile sale cu vloggeri și bloggeri. Pentru piesa „Cine m-a pus”, acesta a apelat la Sânziana Negru, pentru single-ul „Obsesie” la Cristina Ich, iar pentru videoclipul piesei „Așa e ea #Dulce” la Marisa Paloma. Mai mult decât atât, acesta a făcut un featuring pentru piesa „Fanele” cu vlogger-ul Laura Giurcanu, piesă care are peste 42 de milioane de vizualizări, fiind în top 5 al celor mai virale melodii ale anului 2017.


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni