• PRO TV
  • Reacția lui Grasu XXL la incidentul de pe scena NEVERSEA, devenit viral ieri-noapte. ,,Nu a fost nicio manevră!"

Reacția lui Grasu XXL la incidentul de pe scena NEVERSEA, devenit viral ieri-noapte. ,,Nu a fost nicio manevră!"

Reacția lui Grasu XXL la incidentul de pe scena NEVERSEA, devenit viral ieri-noapte. ,,Nu a fost nicio manevră!"

Un incident a avut loc ieri seară la Festivalul Neversea, când, în timpul recitalului lui Grasu XXL, sunetul şi luminile de pe scenă au căzut la scurt timp după ce rapperul a făcut un comentariu politic. 

(foto main: captură facebook)

La un moment dat, potrivit spuselor celor aflați în public, un animator a urcat pe scenă și le-a spus celor prezenți: ,,Sper să fie o problemă de jos și nu de sus!" Acela a fost momentul când aproximativ 80.000 de spectatori (150.000, potrivit altor estimări) au crezut că e vorba de un act de cenzură din partea organizatorilor și au început să scandeze lozinci anti-Guvern.

În acele momente, pe fundalul scenei au rămas aprinse doar câteva dintre reflectoarele suspendate și rapperul a încercat să continue să cânte ,,la rece", dar nu a reușit din cauza mulțimii, care a continuat să creadă că Grasu XXL e victima unui sabotaj al organizatorilor. Pana de curent a durat aproximativ 35-40 de minute, timp în care oamenii din public au început să plece. Mulți dintre ei au rămas, totuși, pe loc, motiv pentru care rapperul, atunci când a revenit pe scenă, nu și-a putut ascunde uimirea și a exclamat:  ”Sunteți încă aici!!”. Publicul a reacționat ridicând luminițele telefoanelor în sus. 

Concertul a continuat, în acel moment, fără vreo explicație a incidentului, dar și fără alte scandări la adresa clasei politice.

O înregistrare care surprinde o parte din acel moment a devenit virală pe Facebook ieri-noapte, înregistrând până în acest moment 2.200 de share-uri i și aproximativ 110.000 de vizualizări. O poți viziona mai jos:După ce pana de curent s-a rezolvat, rapperul a avut un dialog cu cei din public, cărora le-a spus, chiar înainte să iasă de pe scenă:  "Mă uit aşa la voi şi eu văd speranţă. Cred că noi, ăştia tineri, o să schimbăm ţara asta. (…) Nu mă interesează politica, nu m-a interesat niciodată, dar ce ştiu este că energia asta o să salveze România. Trebuie să ştiţi că în lumea asta plină de ură, de igoranţă, până la urmă, doar dragostea învinge”, a spus el.

 

???? @laurabalc Go Follow @laurabalc pentru niște poze din alea!

A post shared by Grasu XXL (@blanadeurs) on

Directorul de marketing al festivalului, Edy Chereji, a declarat pentru agenția news.ro că incidentul nu e de natură politică și că a fost o simplă coincidență că generatorul s-a defectat chiar după comentariile politice făcute de Grasu XXL. Chereji a precizat și faptul că organizatorii festivalului Neversea nu fac politică.

La rândul lui, Grasu XXL e publicat pe pagina sa de Facebook o reacție la poveștile legate de cenzură care circulă în online de la apariția filmulețului. Rapperul a confirmat indirect spusele lui Chereji, precizând că a fost o problemă legată de generator și nu de cenzură, așa cum speculau internauții. 

De asemenea, el s-a declarat încântat de Neversea.

Neversea este un festival pus în scenă de organizatorii Untold. Aflat la a doua ediție, festivalul s-a desfășurat în perioada 5-8 iulie, pe plaja din Constanța.

Cele patru zile de festival au avut o medie de 50.000 de participanți/zi, conform datelor furnizate până în acest moment de organizatori.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni