• PRO TV
  • Johnny Depp, acuzat că a bătut un om pe platourile de filmare ale unui film despre Notorious B.I.G.

Johnny Depp, acuzat că a bătut un om pe platourile de filmare ale unui film despre Notorious B.I.G.

Johnny Depp, acuzat că a bătut un om pe platourile de filmare ale unui film despre Notorious B.I.G.

Actorul american Johnny Depp a fost dat în judecată pentru că l-ar fi lovit pe Greg Brooks, managerul de locație al echipei de pe platoul filmului ,,City of Lies”.

Incidentul ar fi avut loc în aprilie 2017, iar Greg Brooks susține, în plângerea care a fost deja înregistrată la un tribunal din Statele Unite, că l-ar fi lovit de două ori cu pumnul și că, ulterior, a fost și concediat pentru că a refuzat să promită că nu îl va acționa pe actor în judecată. 

Potrivit plângerii formulate de Brooks, el ar fi fost nevoit să îi dea lui Depp o veste proastă legată de filmări, iar Depp, care părea în stare avansată de ebrietate, i-ar fi strigat mai multe obscenităţi şi, ulterior, l-ar fi lovit cu pumnul în zona toracică.

În ultimii ani, Depp a fost de foarte multe ori în instanță pentru diverse incidente. Recent, el a fost chemat în judecată și doi foști bodyguarzi, care îl acuză de rele tratamente şi de neplata salariilor.     

În filmul „City of Lies”, pe platourile căruia ar fi avut loc incidentul sus-menționat, care urmează să fie lansat pe 7 septembrie, Depp joacă rolul unui detectiv de poliţie din Los Angeles care a investigat, timp de mai mulți ani, circumstanțele morții rapperului Christopher Wallace, mai bine cunoscut publicului larg sub numele lui de scenă,

Notorious B.I.G. Wallace a murit în 1997, în urma unei reglări de conturi dintre rapperii de pe Coasta de Vest și cei de pe Coasta de Est. 

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanţi actori din generaţia sa. El e cunoscut pentru pelicule precum "Piraţii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco", dar și datorită unor filme independente precum "Jurnalul unui iubitor de rom", "Edward Mâini-de-foarfece" sau "Alice în Ţara Minunilor".

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni