• PRO TV
  • Prima imagine cu Olivia Colman în rolul Reginei Elisabeta a II-a în seria The Crown

Prima imagine cu Olivia Colman în rolul Reginei Elisabeta a II-a în seria The Crown

Prima imagine cu Olivia Colman în rolul Reginei Elisabeta a II-a în seria The Crown

Actrița britanică Olivia Colman (44 de ani) și-a făcut debutul în rolul Reginei Elisabeta a II-a în seria The Crown produsă de Netflix. Filmările la sezonul trei al peliculei sunt în toi, iar producătorii le cer fanilor „puțintică răbdare” pentru anunțul lansării noii serii.

Olivia Colman a înlocuit-o pe Claire Foy în rolul reginei în sezonul trei al peliculei The Crown. Realizatorii seriei au dezvăluit azi prima imagine cu Olivia de la filmările care sunt în toi. Îmbrăcată într-o jachetă de culoare roz, cu un șirag generos de perle la gât, actrița apare într-o secvență de pe platoul de filmare cu o ceașcă de ceai în mână.

Olivia nu a intrat ușor în pielea personajului ei faimos și pe parcursul filmărilor a beneficiat de ajutorul lui Claire Foy, pentru a-și pune la punct accentul. Decizia de înlocuire a personajului principal i-a aparținut creatorului seriei The Crown, Peter Morgan. Acesta a justificat renunțarea la serviciile lui Claire Foy (34 de ani) prin faptul că e foarte greu să „îmbătrânești” artificial un actor pentru a juca un personaj de 45-50 de ani. 

Acțiunea din sezonul trei se petrece la începutul anilor ’70, perioadă în care actuala ducesă de Cornwal, Camilla, era căsătorită cu ofițerul Andrew Henry Parker Bowles. Fanii seriei vor descopri la începutul sezonului trei din The Crown cum l-a cunoscut Camilla pe Charles, prințul de Wales, și cum a evoluat relația lor. În acea vreme și Charles era căsătorit, cu Lady Diana Spencer. Cei doi au divorțat în august 1996. Un an mai târziu, pe 31 august, Lady Di murea într-un accident de mașină la Paris.  

Filmările la sezonul trei au început în luna iulie, astfel încât lansarea oficială a sezonului trei nu va avea loc mai devreme de primăvara anului viitor. Olivia Colman o va juca pe Regina Elisabeta a II-a și în sezonul al patrulea al seriei, au anunțat producătorii filmului.

FOTO: Olivia Colman și prințul Charles

Olivia Colman va ajuca alături de Tobias Menzies, care va prelua rolul prințului Phillip de la Matt Smith. Conform deadline.com, actorul în vârstă de 44 de ani, care a jucat în Games of Thrones, a fost ales pentru acest rol după ce Paul Bettany a renunțat să-l joace pe prințul Phillip la scurt timp după ce i s-a propus.

Olivia Colman, care a jucat și rolul Reginei Elisabeta I în drama Hyde Park on Hudson (2012) a lui Robert Michell, a câștigat de-a lungul carierei sale trei premii BAFTA, trei premii BIFA și un Glob de Aur pentru cea mai bună actriță în rol secundar, în serialul The Night Manager. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni